сосем неразбирливо и забунувачко,да се заљубиш во некој за кој и незнаеш дека постои,и како изгледа и се нешто што поврзано со тоа...сакам да ја доживеам некогаш .. сепак искуство е ..
само сопствени емоции...хехххе,лудо...
ај пиши ако се случи
сосем неразбирливо и забунувачко,да се заљубиш во некој за кој и незнаеш дека постои,и како изгледа и се нешто што поврзано со тоа...сакам да ја доживеам некогаш .. сепак искуство е ..
Toа не значи дека си старомоден, туку дека си имаш свои критериуми како секој нормален човек. Enjoy.Многу сум старомоден. Неколку парови излегоа од форумот, колку врски излегуваат од ФБ или Скајп, а јас се уште не сум фатил девојка преку нет.
Toа не значи дека си старомоден, туку дека си имаш свои критериуми како секој нормален човек. Enjoy.
Во право си.
Ги сваќам да произлегуваат врски на тој начин, но каков е тој сајбер секс, некој да ме просветли
Многу сум старомоден. Неколку парови излегоа од форумот, колку врски излегуваат од ФБ или Скајп, а јас се уште не сум фатил девојка преку нет.
Или можеби поразлични од другите ? Со малце повеќе свест, и поинакво гледање на работите ?Forum buddy, same here
едит: тоа не не прави старомодни, само чудни :Р
Или можеби поразлични од другите ? Со малце повеќе свест, и поинакво гледање на работите ?
Или можеби поразлични од другите ? Со малце повеќе свест, и поинакво гледање на работите ?
Сакаш да кажеш дека ако запознаеш некоја девојка преку фејсбук,ако ти се засвиѓа дека нема да излезеш со неа?Иако не ме цитира мене, но можам да дадам одговор за мене.
Не дека имам нешто против таквите врски, или дека ги осудувам нив, или ги правам подолу од мене, или пак јас сум поиздигнат од нив- НЕ!
Се сметам за сериозна личност и сакам личноста да ја познавам убаво, а исто така и она мене, друго е кога ќе ја гледаш желбата за љубов во живо во нејзините очи, друго е виртуелно.А да, можеби и верувам во љубов на прв поглед, ама во живо не на Фејсбук.