Љубов преку интернет

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
да, ми се има случено..понекогаш доволно е да го запознаеш човек и само преку нет, со зборови да допре до тебе и едноставно да го почуствуваш "тоа нешто" што некој неможе да те натера и да те направи да го почуствуваш иако секој ден е до тебе...
Ова е барем мое мислење.. :)
+1 за тебе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Сара.13

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Мене не ми се има случено,ама гледам многу на Фејсбук си постираат срциња,бакнежи и си викаат "te sakam".
Инаку,знам за еден ваков случај што има завршено со брак,момата се преселила во Перу и сеа имаат 2 деца.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ако некоја личност те допре дубоко до срце, до душу... сс сфи сфои емоцие се препушти на целосно уживање.... могуќе е!
какфо бре могуќе сигуран сам сто посто дека може некој да ти значи толко силно преко интернет
на невидено да се осети тај почит,доверба, тој мрдкање у стомаче,ежење...возбуда...... што сс едно име се вика љубаф
ја сам га осетија сфе овој, најјако е...

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
ако некоја личност те допре дубоко до срце, до душу... сс сфи сфои емоцие се препушти на целосно уживање.... могуќе е!
какфо бре могуќе сигуран сам сто посто дека може некој да ти значи толко силно преко интернет
на невидено да се осети тај почит,доверба, тој мрдкање у стомаче,ежење...возбуда...... што сс едно име се вика љубаф
ја сам га осетија сфе овој, најјако е...
добро ја опиша таа љубов,ептееен добро...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ако може да се нарече љубов...
нема дефиниција,јас ја нарекувам FREE STYLE LOVE...nedefinirana Free style love..
што се губиш како поп у диско : ) hhhh
како сакаш кажи гу, битно осети гу јако сс сфи клетке од тфое тело : )

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN, МиГ 21 and Lena

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
Баш интересно би било да се заљубиш преку интернет .. ми се нема случено досега ... па и не ја разбирам таа љубов .. би била можеби слична на платонската ..

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Баш интересно би било да се заљубиш преку интернет .. ми се нема случено досега ... па и не ја разбирам таа љубов .. би била можеби слична на платонската ..
да,неразбирлива е и посебна:)