Љубов на прв поглед

Дали ви се случило да се заљубите на прв поглед?

• Вкупно гласале
    41

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Не би го нарекла ова кршење на филм, туку отворање на очите. Барем обид за тоа. Ти како сакаш сфати го.

Нека ви е со среќа сепак, на свадби да ви играме. :zelen
Ти не веруваш во љубов на прв поглед, и јас не верував до пред 4 дена. Ама ете се случи, и последниве денови не сум во состојба ништо да правам. Пошто и онака кога ќе ја видам добивам потрес во стомакот, утре кога за прв пат ќе зборниме страв ми е да не ми се случи нешто неочекувано на срцето. :giggle

Сепак, фала за советот, ама сериозно прв пат ми се случува вакво нешто. Целосно сум (inlove).

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Ти не веруваш во љубов на прв поглед, и јас не верував до пред 4 дена. Ама ете се случи, и последниве денови не сум во состојба ништо да правам. Пошто и онака кога ќе ја видам добивам потрес во стомакот, утре кога за прв пат ќе зборниме страв ми е да не ми се случи нешто неочекувано на срцето. :giggle

Сепак, фала за советот, ама сериозно прв пат ми се случува вакво нешто. Целосно сум (inlove).

Јас само се обидувам да ти докажам дека ова шо ми го опишуваш е заљубеност, а не љубов, ама знам како е кога ти е нешто влезено во глава. Затоа ја прекинувам дискусијава, а ако не заборавам ќе те прашам за месец-два-три-пет шо излезе од големата љубов. :)
Се најдобро.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca, Luckky and LMFAO

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Јас само се обидувам да ти докажам дека ова шо ми го опишуваш е заљубеност, а не љубов, ама знам како е кога ти е нешто влезено во глава. Затоа ја прекинувам дискусијава, а ако не заборавам ќе те прашам за месец-два-три-пет шо излезе од големата љубов. :)
Се најдобро.

И јас се согласувам со foREVer. Само ја би го рекла тоа страст или затресканост.
За љубов треба месеци, можда години. Ама љубов на прв поглед?! Абе ајде.. Исто како да ми викаш дека ако го видам јадењето, дека ќе се најадам од него :D
Според мене, глупост е тоа, кажав веќе.. страст ДА, може да има, затресканост, ДА, може да има.. ама љубов не :)

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
може допаѓање на прв поглед тоа да ама љубов тешко дека :)

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Од прв пат ми се случило некој да ми се допадне премногу и да направам се за да го добијам :D но да се заљубам во некој првиот пат кога ќе го видам тешко :sreken

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Не сум се заљубил...се заљубувам подоцна.....

Rosana

Староседелец
24 јуни 2012
267
499
1,063
да ми се случило љубов на прв поглед и верувам во тоа :)

Kiril

Активен Член
24 јуни 2012
181
127
43
35
Струмица
Ми се случило да. Во моментот се исклучив на шат даун и не прозборев ни збор. Над главата срциња почнаа да ми летат :)

Wild.One

Истакнат Член
17 јуни 2012
197
147
343
Wonderland
На прв поглед ми се има случено страшно да се заслепам по типот, да го барам кој е и што е чисто онака зошто е убав, а љубов на прв поглед досега никако, едноставно тоа неможе да се случи според мене.. Не образложувам многу туку потполно се согласувам со foREVer и Morticia.