ти ми га украде молиф,досадан сам како пролиф : ) hahaОн се закачаше учитељице:
брат битно е да се заљубимо и они у нас, а ск на дваес два три пут или прф пут, поглед двоглед било што : )
ти ми га украде молиф,досадан сам како пролиф : ) hahaОн се закачаше учитељице:
Ти што мислиш?во секоја која ќе ја видиш за прв пат?
Ее, и да не е паметна јас повторно ќе ја сакам. Онака се шмекаме неколку дена преку погледи.. мислам дека кај мене се работи за голема и вистинска љубов.Тоа на прв поглед не е љубов... Тоа ти се вика заљубеност. Ама ретко кој ги разликува поимиве. За љубов треба да има нешто повеќе после тој прв поглед.
Ми се случила таа заљубеност на прв поглед... Видов еден тип и (после неколку минути соземање) им викам на другарките: Ова совршенство мора да биде мое. По кратко време, истата вечер, го глеам со 2 мои добри другари, па ме разбра со поглед едниот шо сакам, ме запозна со типот, ми го зеде телефонот и му вика дај напиши мсн (актуелно беше тогаш, пред 3-4 год. ). Одевме после тоа месец дена и се откажав, не беше паметен колку шо беше убав.
50 посто е завршено уште она да те сакаЕе, и да не е паметна јас повторно ќе ја сакам. Онака се шмекаме неколку дена преку погледи.. мислам дека кај мене се работи за голема и вистинска љубов.
Ее, и да не е паметна јас повторно ќе ја сакам. Онака се шмекаме неколку дена преку погледи.. мислам дека кај мене се работи за голема и вистинска љубов.
И таа ме сака, 100%. Се договоривме за да одиме на кафе, и тоа замисли таа ми предложи.50 посто е завршено уште она да те сака
Немој да ми го кршиш филмот сега, те молам.Тоа беше пример за паметот, таа може ќе е многу паметна, ама ќе имате различни сфаќања, различни погледи кон иднина, , милион работи се во прашање. Тебе може да ти се свиѓа некој, ама не можеш да го сакаш само од гледање. Не е само физичкиот изглед доволен за вистинска љубов.
Изјасни се, изјасни се.Тој што моментално го сакам го засакав на прв поглед Не знам како да се изјаснам
Немој да ми го кршиш филмот сега, те молам.
После 2 месеци, повторно девојка (од утре) во која навистина сум заљубен.