Љубов на прв поглед

Дали ви се случило да се заљубите на прв поглед?

• Вкупно гласале
    41

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Он се закачаше учитељице:mad:
ти ми га украде молиф,досадан сам како пролиф : ) haha
брат битно е да се заљубимо и они у нас, а ск на дваес два три пут или прф пут, поглед двоглед било што : )

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Тоа на прв поглед не е љубов... Тоа ти се вика заљубеност. Ама ретко кој ги разликува поимиве. За љубов треба да има нешто повеќе после тој прв поглед.

Ми се случила таа заљубеност на прв поглед... Видов еден тип и (после неколку минути соземање) им викам на другарките: Ова совршенство мора да биде мое. :rofl По кратко време, истата вечер, го глеам со 2 мои добри другари, па ме разбра со поглед едниот шо сакам, ме запозна со типот, ми го зеде телефонот и му вика дај напиши мсн (актуелно беше тогаш, пред 3-4 год. :zelen). Одевме после тоа месец дена и се откажав, не беше паметен колку шо беше убав. :zelen
Ее, и да не е паметна јас повторно ќе ја сакам. :giggle Онака се шмекаме неколку дена преку погледи.. мислам дека кај мене се работи за голема и вистинска љубов. (inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ее, и да не е паметна јас повторно ќе ја сакам. :giggle Онака се шмекаме неколку дена преку погледи.. мислам дека кај мене се работи за голема и вистинска љубов. (inlove)
50 посто е завршено уште она да те сака

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743

Тоа беше пример за паметот, таа може ќе е многу паметна, ама ќе имате различни сфаќања, различни погледи кон иднина, (talk), милион работи се во прашање. Тебе може да ти се свиѓа некој, ама не можеш да го сакаш само од гледање. Не е само физичкиот изглед доволен за вистинска љубов.

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Тоа беше пример за паметот, таа може ќе е многу паметна, ама ќе имате различни сфаќања, различни погледи кон иднина, (talk), милион работи се во прашање. Тебе може да ти се свиѓа некој, ама не можеш да го сакаш само од гледање. Не е само физичкиот изглед доволен за вистинска љубов.
Немој да ми го кршиш филмот сега, те молам. (inlove)
После 2 месеци, повторно девојка (од утре) во која навистина сум заљубен. :wavespin

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Немој да ми го кршиш филмот сега, те молам. (inlove)
После 2 месеци, повторно девојка (од утре) во која навистина сум заљубен. :wavespin

Не би го нарекла ова кршење на филм, туку отворање на очите. Барем обид за тоа. Ти како сакаш сфати го.

Нека ви е со среќа сепак, на свадби да ви играме. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: LMFAO

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
клише муабет на секој форум...

Онтопик: За мене не постои такво нешто. Ме мрзи да образложувам причини кои сите ги знаеме.