Љубов кон јавна личност

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
штом е така да објавам еротски фотографии
images

_65336426_rooney_afp1.jpg

images

images

:wub :* (hug)(hug)(inlove)(flower)(flower)(flower)(flower)

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
WTF?

Поарно фосилот од школка што го имам дома да ти го дадам.
Човекот од музички аспект е најдобар вокал на балканов (единствен пејач кој на своите концерти микрофонот го користи со исклучени ефекти и пее на суво, ако барем малку се разбираш од музика) + изгледа отмено - вероватно за тоа го љуби.
Споредбата на Чолич со фосилот, те прави да изгледаш патетично и без вкус.

Auditore

Староседелец
4 мај 2012
284
275
663
Wherever you want me to be
Човекот од музички аспект е најдобар вокал на балканов (единствен пејач кој на своите концерти микрофонот го користи со исклучени ефекти и пее на суво, ако барем малку се разбираш од музика) + изгледа отмено - вероватно за тоа го љуби.
Споредбата на Чолич со фосилот, те прави да изгледаш патетично и без вкус.

Твојот обид за „паметно“ да ми реплицираш и да исфилозофираш со факти за неговата кариера со цел да испаднеш паметен и сите други да видат колку знаеш за музика и да ти лепат лајкови е неуспешен. Тоа те прави да изгледаш патетично и очајно. Тоа е мое мислење, а јас ниакде не го спомнав неговиот талент за музика или неговиот став, јас спомнав фосил ( ако барем малку се разбираш од биологија ) тоа беше метафора за старо. Па сега ти билдај его ако сакаш ама разбери дека неможеш со мене да глумиш паметен и праведен кога си проѕирен. Те молам поштеди ме од твоите наредни филозофии.