Да.Јас сум заљубен во манчестер јунајтет цела репрезентација и во сите црвени ѓаволи- дали тоа ме прави п***р?
Да.Јас сум заљубен во манчестер јунајтет цела репрезентација и во сите црвени ѓаволи- дали тоа ме прави п***р?
Преводот на твојов пост би бил : Вљубена троа себеси! <3 хахаххаIn love whit my self ! <3hahahha
Преводот на твојов пост би бил : Вљубена троа себеси! <3 хахахха[/Sram da ti e me usrami... Mo`e{e da mi progleda{ niz prsti .. No sepak te nasmeav
Не ме насмеа, за жал.Sram da ti e me usrami... Mo`e{e da mi progleda{ niz prsti .. No sepak te nasmeav
WTF?Здравко Чолич
Човекот од музички аспект е најдобар вокал на балканов (единствен пејач кој на своите концерти микрофонот го користи со исклучени ефекти и пее на суво, ако барем малку се разбираш од музика) + изгледа отмено - вероватно за тоа го љуби.WTF?
Поарно фосилот од школка што го имам дома да ти го дадам.
Човекот од музички аспект е најдобар вокал на балканов (единствен пејач кој на своите концерти микрофонот го користи со исклучени ефекти и пее на суво, ако барем малку се разбираш од музика) + изгледа отмено - вероватно за тоа го љуби.
Споредбата на Чолич со фосилот, те прави да изгледаш патетично и без вкус.