нц нц,се мислам дека имаше ваква темаНе мила. Другата тема е кој е вашиот идол. А ова е љубов према јавна личност.
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
нц нц,се мислам дека имаше ваква темаНе мила. Другата тема е кој е вашиот идол. А ова е љубов према јавна личност.
Ох Господе, доста го тролаш народот.![]()
па и ти си лајкувал бе, неуспешен еденТвојот обид за „паметно“ да ми реплицираш и да исфилозофираш со факти за неговата кариера со цел да испаднеш паметен и сите други да видат колку знаеш за музика и да ти лепат лајкови е неуспешен. Тоа те прави да изгледаш патетично и очајно. Тоа е мое мислење, а јас ниакде не го спомнав неговиот талент за музика или неговиот став, јас спомнав фосил ( ако барем малку се разбираш од биологија ) тоа беше метафора за старо. Па сега ти билдај его ако сакаш ама разбери дека неможеш со мене да глумиш паметен и праведен кога си проѕирен. Те молам поштеди ме од твоите наредни филозофии.
Значи реков да ме поштедиш од понатамошни филозофии, инаку ти лајкував за да не ти биде неуспешен постот бидејќи секако си like-whore и сакам да ти помогнам.па и ти си лајкувал бе, неуспешен еден
Помирисе со фактот дека немаш вкус при избор на шармантни и отмени луѓе... ко те јебе и тебе и фосилот од школката ти.
Значи реков да ме поштедиш од понатамошни филозофии, инаку ти лајкував за да не ти биде неуспешен постот бидејќи секако си like-whore и сакам да ти помогнам.
Еве ти Весна дечко а ти се се запнала ЈК види го Аудиторе насекаде се расфрла со неговата интелигенцијаАј бе смирете се и двајцата. Не е отворена странава да се вреѓаме тука
Еве ти Весна дечко а ти се се запнала ЈК види го Аудиторе насекаде се расфрла со неговата интелигенција![]()
Еве ти Весна дечко а ти се се запнала ЈК види го Аудиторе насекаде се расфрла со неговата интелигенција![]()
Супер ке ти позавидат сите овде а и не се испушта ваков дечко со IQ -45Јас планирам да го ќарам,не прај сеа и ти вака.Со една од моите ''идеални'' тактики за додворување
![]()
Супер ке ти позавидат сите овде а и не се испушта ваков дечко со IQ -45![]()