Многу изгледа те импресионирал во тие две искачања во размак од две години.Пред неколку месеци по втор пат излегов со еден дечко што цело време ми е симпаичен, уште кога имавме по 18 години. Првиот пат излеговме пред две години, но по начинот на неговото однесување сфатив дека не е заинтересиран за понатамошно гледање со мене. Како што кажав пред некој месец излеговме повторно. Јас никогаш не сум се чувствувала толку среќно, кога ме бакна мислев дека срцето и мокот ќе ми експолидираат. Изгледаше како да сака да ме импресионира. После излегувањето пишувавме, но овај дечко како да е биполарен. Сега го нема, не ми пишува, а јас како тинејџерка некоја само го мислам. Секој совет би бил добредојден![]()
Батали го. За твое лично добро ти кажувам. Животот е многу повеќе од трошење време на погрешни личности.

нити трикови, нити женски вештини. За шо? За после цел живот да се потресувам дека ќе ми избега? Како не.
ne se otkazuvam makar pak po dve godini da izlezeme, premnogu brzo pominuva vremeto, a od mene licnost so podebeli nervi nema, ne samo za ljubov za se