Љубовни проблеми

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
Без лутење ама кој си имал работа со Близнак, си знае :) тоа е факт :) хаха

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Бидејќи ветив дека нема да го трујам форумов со мислења за една личност ако има некој расположен за делење совет нека ми пише ПП.

blackout7

Истакнат Член
7 јули 2012
4
0
301
Сакам да прашам, еве од некое искуство, што е проблемот, што не можам сеуште да се заљубам. Имам 20год., сум имал неколку девојки досега, али во ниедна не сум се заљубил баш. Инаку сум тип шо нејќе приврзаност кон луѓе пошто, фала богу, не им верувам на луѓето едноставно. Сум бил и подолго време со некои, али мислам да се било тоа вајда од навика створена кон неа, а се кога ќе завршело, секад ми било бар малце криво... Има ли некој др со слично искуство, what's the problem? :)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Сакам да прашам, еве од некое искуство, што е проблемот, што не можам сеуште да се заљубам. Имам 20год., сум имал неколку девојки досега, али во ниедна не сум се заљубил баш. Инаку сум тип шо нејќе приврзаност кон луѓе пошто, фала богу, не им верувам на луѓето едноставно. Сум бил и подолго време со некои, али мислам да се било тоа вајда од навика створена кон неа, а се кога ќе завршело, секад ми било бар малце криво... Има ли некој др со слично искуство, what's the problem? :)
Son, it didn`t hit you well, yet.
Тоа ќе ти кажам само. Од искуство.

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје

Јас мислам дека проблемот е во тоа што не сакаш да го отвориш срцето кон некоја особа, се плашиш да се заљубиш. Конкретно не си спремен за таа фаза, психички. Не си ја нашол вистинската која ќе допре до твоето срце.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Јас мислам дека проблемот е во тоа што не сакаш да го отвориш срцето кон некоја особа, се плашиш да се заљубиш. Конкретно не си спремен за таа фаза, психички. Не си ја нашол вистинската која ќе допре до твоето срце.
Нема сакање несакање, едноставно тоа се случува. Едино нешто што он може да направи нешто што не сака е да не се социјализира. А тој како што гледаме не бега од тоа.

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Можда окситоцинот не ти се лачи доволно.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Се прашувам дали вреди да се губи време и нерви со врска на далечина ? Да љубовта пред се , но што кога девојката е премногу љубоморна ? Буквално сака да ти го следи секој чекор ? Те обвинува за секакви нешта , а ти ни крив ни должен мора се да трпиш нели во тоа име ? Навистина сум во голема дилема не дека сме нешто сериозни ама ако продолжи ова незнам ни дали сакам да сме сериозни.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Се прашувам дали вреди да се губи време и нерви со врска на далечина ? Да љубовта пред се , но што кога девојката е премногу љубоморна ? Буквално сака да ти го следи секој чекор ? Те обвинува за секакви нешта , а ти ни крив ни должен мора се да трпиш нели во тоа име ? Навистина сум во голема дилема не дека сме нешто сериозни ама ако продолжи ова незнам ни дали сакам да сме сериозни.
Не вреди штом ги имаш дилемите. Поготово ако го согледуваш проблемот кај нејзе - љубомората. Како и да е, со добар сериозен разговор, може да ја одвратиш малку од нејзините обвинувања. А ако продолжи, едноставно кажи и` дека пробуваш се` за да функционира врската, а таа не може да сфати ништо. А ако е така - тогаш подобро е да раскинете.

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k