Убо викаш, еве и јас имам еден близнак на форумов, иако ми е добар другар не му верувам ништо.абе знајш како Близнак е бо хороскоп а близнаците не се баш за верба )))
Убо викаш, еве и јас имам еден близнак на форумов, иако ми е добар другар не му верувам ништо.абе знајш како Близнак е бо хороскоп а близнаците не се баш за верба )))
Son, it didn`t hit you well, yet.Сакам да прашам, еве од некое искуство, што е проблемот, што не можам сеуште да се заљубам. Имам 20год., сум имал неколку девојки досега, али во ниедна не сум се заљубил баш. Инаку сум тип шо нејќе приврзаност кон луѓе пошто, фала богу, не им верувам на луѓето едноставно. Сум бил и подолго време со некои, али мислам да се било тоа вајда од навика створена кон неа, а се кога ќе завршело, секад ми било бар малце криво... Има ли некој др со слично искуство, what's the problem?
Сакам да прашам, еве од некое искуство, што е проблемот, што не можам сеуште да се заљубам. Имам 20год., сум имал неколку девојки досега, али во ниедна не сум се заљубил баш. Инаку сум тип шо нејќе приврзаност кон луѓе пошто, фала богу, не им верувам на луѓето едноставно. Сум бил и подолго време со некои, али мислам да се било тоа вајда од навика створена кон неа, а се кога ќе завршело, секад ми било бар малце криво... Има ли некој др со слично искуство, what's the problem?
Нема сакање несакање, едноставно тоа се случува. Едино нешто што он може да направи нешто што не сака е да не се социјализира. А тој како што гледаме не бега од тоа.Јас мислам дека проблемот е во тоа што не сакаш да го отвориш срцето кон некоја особа, се плашиш да се заљубиш. Конкретно не си спремен за таа фаза, психички. Не си ја нашол вистинската која ќе допре до твоето срце.
Можда окситоцинот не ти се лачи доволно.Сакам да прашам, еве од некое искуство, што е проблемот, што не можам сеуште да се заљубам. Имам 20год., сум имал неколку девојки досега, али во ниедна не сум се заљубил баш. Инаку сум тип шо нејќе приврзаност кон луѓе пошто, фала богу, не им верувам на луѓето едноставно. Сум бил и подолго време со некои, али мислам да се било тоа вајда од навика створена кон неа, а се кога ќе завршело, секад ми било бар малце криво... Има ли некој др со слично искуство, what's the problem?
Не вреди штом ги имаш дилемите. Поготово ако го согледуваш проблемот кај нејзе - љубомората. Како и да е, со добар сериозен разговор, може да ја одвратиш малку од нејзините обвинувања. А ако продолжи, едноставно кажи и` дека пробуваш се` за да функционира врската, а таа не може да сфати ништо. А ако е така - тогаш подобро е да раскинете.Се прашувам дали вреди да се губи време и нерви со врска на далечина ? Да љубовта пред се , но што кога девојката е премногу љубоморна ? Буквално сака да ти го следи секој чекор ? Те обвинува за секакви нешта , а ти ни крив ни должен мора се да трпиш нели во тоа име ? Навистина сум во голема дилема не дека сме нешто сериозни ама ако продолжи ова незнам ни дали сакам да сме сериозни.