Љубовни проблеми

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
бил со другари во град, девојаката и нејзина другарка се познавале со некои негови другари и стоеле на маса заедно, и баш кога планирал да си оди оваа му се приближила (као демек така вика :) ) он мислел дека нешто ќе го прашува и го бакнала, и се тргнал веднаш. бар тоа ми го кажа :)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
бил со другари во град, девојаката и нејзина другарка се познавале со некои негови другари и стоеле на маса заедно, и баш кога планирал да си оди оваа му се приближила (као демек така вика :) ) он мислел дека нешто ќе го прашува и го бакнала, и се тргнал веднаш. бар тоа ми го кажа :)

А да потпрашаш ти така некој друг што и како е било?? скрос да си знаеш дали ја зборува вистината или не... :^) откога ќе знаеш дали те лаже или не, со тоа што го кажал, полесно ќе ти биде за да донесеш одлука...

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183

Ај вака, да бидеме реални ..
Сигурно ако веднаш се тргнал .. шо не ми се верува и нема шанси, значи може да лаже мали деца, ќе имал чиста совест .. и немало да ти вика вака нака .. башка и немало да ти каже .. ќе ти речел девојка се обиде да ме бакне а јас се тргнав, а не дека го бакнала.
Ти кажав погоре ќе ти кажам пак .. оставам на тебе .. нема да ти се мешам, само си го кажувам своето :)

MILANKA

Нов член
19 јуни 2012
15
1
3
да сам ми призна, значи стварно гледам дека се кае за направеното, ме остави сама да одлучам дали ќе можам понатаму, не ме присилува на ништо, но се плашам да не имам спомени од тоа ( фактот дека е само бакнеж не ми помага некако бидејќи кога ке ми текне дека некоја друга го направила тоа). единстевно што ми рече е дека ако сепак му простам да не му спомнам веќе никогаш за ова :/
Aууу уште тој услови поставува да не спомнуваш,море јас да сум има низ нос да му го извадам...
мој совет остави го малку да видиш што ке прави,дали ке те моли,дали ке ти покажи дека се кае,а не само на збор.Сега ако му простиш така лесно утре без проблем пак ќе го направи истото...Мада што не верувам дека само девојката е виновникот за бакнежот

• Ми се допаѓа
Реакции: Caci

Snow_queen

Нов член
15 август 2012
13
9
3
34
абе знајш како Близнак е бо хороскоп а близнаците не се баш за верба :))))

MILANKA

Нов член
19 јуни 2012
15
1
3
можеби е чиста случајност :)
и јас знам неверни близнаци :).мада индивидуално е тоа.Во моментов остави се на страна,сите викаат слушај го срецето,но ради тоа срце после кукаме,затоа само разумот во моментов,не подлегнувај на емоции.Размисли си сама дали вреди,дали е ок да те понижи на таков начин што ќе се измува со друга на сред кафич,иии мн јак тој,абе фраер. и после ќе се шеташ ти за рака со него...Твое си е,само размисли

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Абе ало . .дај мавнете ги тиа е*аните хороскопски знаци веќе еднаш.
Добро зошто изигравате 10 годишни дечиња и мислете дека хороскопските знаци имаат влијание ?
Ајде бе .. глупости и измислици.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin