Љубовни проблеми

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Aх јас и тој некогаш за тоа се заебаваме,те носам во срце бла бла знаеме да се зезаме.Не знам и тој како го сФатил тоа.И искрено кога ме праша тогаш јас не знаев што да му кажам.Веке еден месец сме заедно.Јас си претпоставувам дека е до интернетот ама ме загрижува што го нема никаде.Можеби и не е интернетот.Знам дека има тешки периоди и знае дека секогаш сум овде за него но ме загрижува помислата што може да му биде.
Многупати уште пред да бидеме официјално во врска имаме зборувано за неговата ситуација и го имам советувано како да постапи,ме ислушувал секогаш и му беше страв дека кога ми ја кажа тајната да не го напуштам заради тоа но јас баш напротив останав со него повторно.
Знам дека згрешив тоа што му кажам дека го носам во срце бла бла ама еве јас сум секогаш искрена и тоа ми е најголема маана.
Не е еден или два дена 4 дена се и многу се потресувам.Јбг таква сум на карактер што да правам,не можам да го искоренам тоа.
Не можам и тек така да се помирам бидејки пред да го запознаев него загубив една личност која ја сакав две години,со која бев речиси две години и не сакам да поминувам пак ни истите маки зошто немам доволно сила во себе.Низ сешто поминав и не сум спремна за нов удар.

melpomena фала ти и на тебе за советот,ке му се јавам кога ке си дојде другарка ми од факс,од друго место не гледам зоошто само таа знае за моите грижи на други не ни сакам да кажам бидејки однапред го знам одговорот.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

maculka

Полноправен Член
24 февруари 2012
60
89
18
еее луѓеее и ја си имам едно проблемче во голема дилема сум советувајте ме :( вака пред година ипол идев со еден дечко 4 месеци,само сто раскинавме неговиот другар ми кажа дека му се свиѓам и дека сака нешто со мене..сакам и ја,ми се свиѓа и мене дечкото ама незгодно ми е од бившиот.Врската со бившиот не ми беше којзнае каква него да го прашате ке рече и дека не сме биле во врска,ама јбг тоа е.Овие двајца не се некој многу добри другари ама сепак се другари се дружат.Со бившиот веке некое време не контактирам и сеа стварно незнам што да правам дали да почнам нешто со другачево дали да ги баталам двајцатаШто би правеле вие на мое место? :banghead

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
еее луѓеее и ја си имам едно проблемче во голема дилема сум советувајте ме :( вака пред година ипол идев со еден дечко 4 месеци,само сто раскинавме неговиот другар ми кажа дека му се свиѓам и дека сака нешто со мене..сакам и ја,ми се свиѓа и мене дечкото ама незгодно ми е од бившиот.Врската со бившиот не ми беше којзнае каква него да го прашате ке рече и дека не сме биле во врска,ама јбг тоа е.Овие двајца не се некој многу добри другари ама сепак се другари се дружат.Со бившиот веке некое време не контактирам и сеа стварно незнам што да правам дали да почнам нешто со другачево дали да ги баталам двајцатаШто би правеле вие на мое место? :banghead
мислиш ли доколку тој бившиот се свиџа со некоја другарка твоја ќе се мисли вака како тебе дали да се фати со неа?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Здраво дечки,јас само што се зачленив на форумот и веднаш да си ги споделам маките со вас :).Имам еден тип,се занимавам со него од 5то оделение,значи дестина години,бевме во врска,се скаравме,па пак се смиривме и цело време така,па си фатив јас дечко,тој девојка,ама не престанавме никогаш да се гледаме,небеше како прво изводливо тоа,во исто друштво сме.девојката му беше од Италија и заедно беа само 2 месеци,за летен распуст и ние преостанатото време се мувавме.мислев дека го правам тоа од навика,пред година дена се скара со девојката ради тоа што некој направил профил на фб и нејзи и ка
Прашањето беше:eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Nightmare_f and Bibi@