хаххахах ќе треба да почнам да си запишувам значиТи можеби си се зближила ама си заборавила. Толку памтиш.![]()
Напрај си тетратка една со имиња на тие со кои си се зближила, и пиши си време и дата.хаххахах ќе треба да почнам да си запишувам значи![]()
Нема потреба од тетратка и на еден бел лист ќе ги собере дури и место ќе остане за новиНапрај си тетратка една со имиња на тие со кои си се зближила, и пиши си време и дата.![]()
Џабе ти е уствари, ќе заборавиш каде си го ставила листот на кој си запишувала.Нема потреба од тетратка и на еден бел лист ќе ги собере дури и место ќе остане за нови![]()
Ти па склеротична ме направи не сум до толку иако некогаш знам да заборавамЏабе ти е уствари, ќе заборавиш каде си го ставила листот на кој си запишувала.![]()
Ти па склеротична ме направи не сум до толку иако некогаш знам да заборавам![]()
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.Може да се последици од претходни разочарувања во комбинација со нови особи кои ги запознаваш а кои ти делуваат сомнително во поглед на искреност или намери, не е добра комбинација тоа, единствено ако најдеш некој кој е ок човек ама тоа е лотарија...
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.![]()
Или може премногу здраво за готово си ги имам земено самотниот живот па се што е плус ми е одбивно, страшно. Премногу се посветив на самотијата и буквално заборавив како да се пронајдам меѓу луѓето, немам ништо против никого ама просто не ги трпам на долг период, ми создаваат притисок, а тоа го доживувам како нешто најстрашно.![]()