СДК дечки доста веќе оф топици овде..мислам нема смисла од секој коментар почнувате дискусија
Ќе ме кара после Дејмон имало уништени теми
Муабетото за казнените го видов од кога веќе пишав тоа погоре...Да знам .. секако не ми беше тоа целта .. туку онака спомнав само дека се знаеме
Дејмон убаво кажува само штета што уште сега тоа неговото не може да дојде до израз дека проблемот така почнува... здравје и добар интернет па кога форумот ќе има 8-10 илјади членови од кои гарант 150-200 различни регистрирани ќе се онлајн во секое време на денот е тогаш оваа опуштена атмосфера ќе биде како што горe пиша пријателот , анархијаСДК дечки доста веќе оф топици овде..мислам нема смисла од секој коментар почнувате дискусија
СДК дека ти реков што ти е следен чекор тебе бадијалџија еденJa поминав таа фаза сосмеа и забава 24 пута 7 во 2008 летото на бда во офф-топик ...
Форум ти е нешто како муабет пред зграда, некогаш се зезаш а некогаш и квалитетни муабети паѓаат. За жал вториве се во многу помал број
овде си е темава за сакам да кажам ... нема оф топици овде .... а Дејмонче го смирив не се секирај ... му пуштив поздрав од СИнан Сакич и одма го расположив ..така да немај гајлеСДК дечки доста веќе оф топици овде..мислам нема смисла од секој коментар почнувате дискусија
Е па стани моме де, не сум некој играорез ама кога сме кај муабетовСДК дека ти реков што ти е следен чекор тебе бадијалџија еден
Сакам да кажам од оро знам само правото ...ајде оп са саЕ па стани моме де, не сум некој играорез ама кога сме кај муабетов
јаооо ко некој заморчина смеСакам да кажам од оро знам само правото ...ајде оп са са
Дај од благото де, не биди и ти како к-15, цацко да јаде на другарите да не дадесдк...
за сите има без бутканицијаооо ко некој заморчина сме
Дај од благото де, не биди и ти како к-15, цацко да јаде на другарите да не даде