Значиии кога имав подолга врска 2 ипол години, си кажувавме "Те Сакам" онака кога мислам дека треба да се каже, после водење љубов, после некоја плачка, караница... ама секој ден по 3 пати на ден и на секое слушање ХЕЛ НОУ
А во сегашната врска додека бевме заедно 4 месеци си кажувавме редовно, пред да одиме на работа, кога ќе се вратиме од работа, пред да одам на втората работа, кога ќе се вратам навечер, кога ќе си легневме обавезно имаше гуд најт и ај лав ју (ги кажував и ги покажував и секако ги чувсвував, сите кажани ај лав ју)
Ама јбг тоа е Американскиот стил, на ској збор ај лав ју да кажат па така морав и јас
А сега кажувам во скоро секој мој реферат во инбокс на фб, пошо така си комунцирам со љубениот моментално или кога ќе се слушнеме на Скајп си кажуваме Те Сакам на крај од муабетот а во тек на муабетот 2-3 пати си се прашуваме меѓу себе "А ти ме сакаш? Сигурен/на си дека уште ме сакаш?" Ама тоа е само заради далечината и одржување на врската
И кога ќе се налутам нешто и пред да прекинам на Скајп ако не му кажам Те Сакам готовооо крај на светот е