Колку често кажувате „те сакам“?

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
225
411
63
Искажувањето на емоции е една доста битна работа во една врска ... но сепак делата што партнерот ги спроведува се побитни .. како добро познатата изрека ТЕ САКАМ НЕ СЕ КАЖУВА ... ТЕ САКАМ СЕ ДОКАЖУВА!

Но сепак да слушниш од време на време едно те сакам е добра работа ! - Дали сте личност која често кажува те сакам или пак личност која и покрај делата не го употребувате тој магичен збор....и дали вие сакате да го слушате често тој збор од партнерот и како стоите со тоа !

Јас сум личност која ТЕ САКАМ некако не го изговарам често во ред е некогаш во одредени ситуации ... ама не сум баш за такви фрази ... и затоа .. кога партнеро на секое ке ме затрупува со ТЕ САКАМ пораки не ми значат нешто посебно !

ДА СЕ НАДОПОЛНАМ И ДАЛИ КОГА СТЕ ВО ВРСКА А СЕПАК НЕ СТЕ ДОВОЛНО СИГУРНИ ВО ЧУВСТВАТА СЕПАК ГО КАЖУВАТЕ ТОА ?
 
  • Like
Реакции: Bibi@, JaMi and Hip.Hop_MKD

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
секогаш кога имам на која да го кажам тоа ....
 
  • Like
Реакции: Bibi@

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
507
802
693
Не многу често. Посебно во сегашната врска. Љубовта ја чувствувам, љубовта ја чувствува и тој. Со дела, а не со зборови.

Во претходната врска ТЕ САКАМ ми премина во навика. На секое јавување, на секое разделување..Тоа веќе не сум го чувствувала, на крајот сфатив дека тоа ТЕ САКАМ не е исто како на почетокот, дека повеќе го нема.. :)
 

x3m

Активен Член
17 февруари 2012
137
169
43
Скопје
Не многу често. Посебно во сегашната врска. Љубовта ја чувствувам, љубовта ја чувствува и тој. Со дела, а не со зборови.

Во претходната врска ТЕ САКАМ ми премина во навика. На секое јавување, на секое разделување..Тоа веќе не сум го чувствувала, на крајот сфатив дека тоа ТЕ САКАМ не е исто како на почетокот, дека повеќе го нема.. :)
Мене па од друга страна, срце ми игра кога мојата љубена ќе ми каже дека ме сака... А верувам истото се случува и со неа.
 

Marrie

Староседелец
13 февруари 2012
507
802
693
x3m, веројатно мене ми се здосадило со претходниот, цели 2 години, секој ден по 34744 пати да ми вика\да му викам те сакам. Како што реков, преминало во навика, сега помалку ми значи да слушнам те сакам, сакам да почувствувам. Сега ја чувствувам љубовта :)
 

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
225
411
63
x3m, веројатно мене ми се здосадило со претходниот, цели 2 години, секој ден по 34744 пати да ми вика\да му викам те сакам. Како што реков, преминало во навика, сега помалку ми значи да слушнам те сакам, сакам да почувствувам. Сега ја чувствувам љубовта :)
Браво за рамизлувањето !- Најбитно е да го почувствуваш те сакам !(happy)
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
често и искрено на тие што ги сакам и што заслужиле...за жал и имам кажано и на една личност дека ја сакам но сепак не го заслужила али тоа е ://
 
  • Like
Реакции: Hip.Hop_MKD

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
325
395
1,063
Ретко али секогаш искрено. Зашто подобро човек да кажува малце а да прави убави работи, него да кажува секој ден, а да не знае да ги преточи тие зборови во пракса.