Собиранки.... (договарање - тука)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
header_zurka.jpg

Eве каде ќе се прави собиранка плус гага превоз до средно водно:zelen

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Абе дај у парк да си се собереме да си помуабетиме. Не у кафана или у кафиќ, одвај да се слушаме. Ја предлагам или у парк или на некое мирно местенце каде би можеле да си седиме и да си се видиме убаво.

Varosanec

Староседелец
27 мај 2012
67
24
1,008
38
На клупата крши дујкан
Е да знаев од порано за собиранкава ке го испланирав да скокнам до Ск и да дојдам, ајде здравје за следната збиранка секако ке дојдам, а да биди негде надвор од Ск следниот пат?

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Е да знаев од порано за собиранкава ке го испланирав да скокнам до Ск и да дојдам, ајде здравје за следната збиранка секако ке дојдам, а да биди негде надвор од Ск следниот пат?
Нареден пат ќе биде пак во Скопје, себични сме и не си го даваме Скопје, не го менуваме :gjavol Следен пат ќе биде нареднава недела ден недела, пошо parvati е тапа фраер и неможе да дојде во сабота, работи бе чоекот ај, оправдано му е (hug) Ако вие нејќете наредна недела на собиранка, јас сама ќе си одам со него (wave):D А понаредна веќе може во некој друг град, зошто да не ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дајте пишете кое време отприлика и каде да се собереме. Јас ќе тргнам од дома во 2, кај 4 негде сум во Скопје.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Па јас специјално за вас ќе тргнувам во 2 од дома:) Се надевам да се видиме.
Ви ар хиар...
И се надевам дека ке се одржи собиранката наша....
Аааа ке си го земеш другар ти Аце со тебе?
:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble