Собиранки.... (договарање - тука)

Caci

Истакнат Член
15 февруари 2012
876
1,104
393
31
Струмица
Изгледа и јас ќе дојдам, таман и на гости малце кај тетките :) и колоквиумската ќе ми заврши до тогаш :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Значи народе чујте и почујте, на 02.06.2012 втора форумџиска собиранка накај 18:00-18:30 часот (за место ќе се договориме подетално деновиве,сакате парк сакате кафе шема негде, кафана шема... а башка и зависи од временските услови (wasntme) ), јас Bum-Bum, slb_bobo и Hip.Hop_MKD сме сигурни, пошо си бевме и на првата и топ ни беше :wavespinЗа cakar_ulav незнам уште, али како и да е пишете тука, пишете на некој во ПП или каде год да е, само пишете, обавестете не до петок да знаеме кој доаѓа кој не, да не биде ко тогаш Македончено кажа не иде па се премислил ама никого немаше обавестено а ние си сменивме и време и место на чекање (тука имавме пишано и башка по фејзбук и по мобилен се договаравме;)) а он не чекал кутриот :eek Ајде толку од мене, ве поздравувам сите па очекувам позитивен фид бек од вас добри луѓенца (hug):*

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Значи народе чујте и почујте, на 02.06.2012 втора форумџиска собиранка накај 18:00-18:30 часот (за место ќе се договориме подетално деновиве,сакате парк сакате кафе шема негде а башка и зависи од временските услови (wasntme) ), јас Bum-Bum, slb_bobo и Hip.Hop_MKD сме сигурни, пошо си бевме и на првата и топ ни беше :wavespinЗа cakar_ulav незнам уште, али како и да е пишете тука, пишете на некој во ПП или каде год да е, само пишете, обавестете не до петок да знаеме кој доаѓа кој не, да не биде ко тогаш Македончено кажа не иде па се премислил ама никого немаше обавестено а ние си сменивме и време и место на чекање (тука имавме пишано и башка по фејзбук и по мобилен се договаравме;)) а он не чекал кутриот :eek Ајде толку од мене, ве поздравувам сите па очекувам позитивен фид бек од вас добри луѓенца (hug):*
Јавен повик...
Кој сака е добредојден...
И сега се спомна опција и кафана...
Ако сакате може и така...
:)