Сакам да кажам The_Mayor срце дај смени то потписо з'ш нема да те сакам појќе
не знам за активни , јас сум истакнат членСдк дека форумов ја отсликува ситуацијата у државава..има повеке администрација него активни членови
Сакам да кажам The_Mayor срце дај смени то потписо з'ш нема да те сакам појќе
не знам за активни , јас сум истакнат членСдк дека форумов ја отсликува ситуацијата у државава..има повеке администрација него активни членови
и ја сум истакнат него 20 души администрација контролираат 10 души шо пишуваат ...уааааааааааааааа полициска државане знам за активни , јас сум истакнат член
Мене само од Мила ми е страф, другите не ме плашат.и ја сум истакнат него 20 души администрација контролираат 10 души шо пишуваат ...уааааааааааааааа полициска држава
на сестру ми, ќути откачи се : ) ск иам слоодно место за преспивање, џаст кол ми : ) hh.чија.....вашата ли...истинската
Море не сте осетиле шо е полицика држава, не ме терајте сега да заигра пендарако и да го играте ситното пред мене на суво и то ..и ја сум истакнат него 20 души администрација контролираат 10 души шо пишуваат ...уааааааааааааааа полициска држава
и ја сум истакнат него 20 души администрација контролираат 10 души шо пишуваат ...уааааааааааааааа полициска држава
не не Мила е као и самиот ник Мила ...мене влажна ме плашиМене само од Мила ми е страф, другите не ме плашат.
Море не сте осетиле шо е полицика држава, не ме терајте сега да заигра пендарако и да го играте ситното пред мене на суво и то ..