Тебе па малку фалеше да те побарам во темата „Каде е членот...?“.Темава се повеќе наликува на удварачница и разрешување на приватни проблеми кои во никој случај не треба да се решаваат и дискутираат тука.
Тебе па малку фалеше да те побарам во темата „Каде е членот...?“.Темава се повеќе наликува на удварачница и разрешување на приватни проблеми кои во никој случај не треба да се решаваат и дискутираат тука.
Тебе па малку фалеше да те побарам во темата „Каде е членот...?“.
foREVer да не имаш слушнато за некој Жан од охрид ? тежок психопат е ...
онака прашвам оти јас г озапознав зношти.. Ни дојде во куќата оти сме праеле многу врева на кавга со секира в раце... Тежок психопат жими се ... иди тој со секира и јас дрво пијан викам немој бе жан не ги сечи......
Не сум начекала досеа таков. Порке?
затоа темата се вика такаТемава се повеќе наликува на удварачница и разрешување на приватни проблеми кои во никој случај не треба да се решаваат и дискутираат тука.
Хахахахахахахахахахаха, извини, не е за смеење работава, ама...онака прашвам оти јас г озапознав зношти.. Ни дојде во куќата оти сме праеле многу врева на кавга со секира в раце... Тежок психопат жими се ... иди тој со секира и јас дрво пијан викам немој бе жан не ги сечи...
Темава се повеќе наликува на удварачница и разрешување на приватни проблеми кои во никој случај не треба да се решаваат и дискутираат тука.
Let me just Facepalm myself.
как ода ти кажам поточно улица 8 септември , и куќата ни беше позади некоја поранешна дискотека или не знам шо SKy мисла мсе викала..Хахахахахахахахахахаха, извини, не е за смеење работава, ама...
Озбилно, кај бевте? Мислам ако беше Охрид, на кое место, во кој дел?