Пробај да га натераш да се искаже. Милом или силом, не е важноЗначии........ мразам кога некој не сака да се искаже! Hate it!
Hate it!
пробувам и тешко ми оди,личноста се прави наивна дури ме игнорира....ја будала ли сум бе што си кажувам се јасно и гласно? И што сакам и што не сакам?Пробај да га натераш да се искаже. Милом или силом, не е важно
Сакам дк оти тој незнам шо има помислено ама знам зошто тој стегал на твојот профилСакам да кажам дека онаа темата Лајнарки! абе во очи ме боди цел ден. Цело време прам отвори затвори пак отвори пак затвори. Ех бре мајоре се гледа дека си по Мода и убавина дека тоа ти е јака страна. Се мислам денес ако стегна некој на мојот профил каде има пишувано "The_Mayor ја прегледува темата Лајнарки! пред неколку секунди" ,и така неколку пати по ред да ме има зафатено што си има помислено?
Зошто, биди фина и кажи ми плс алс.Сакам дк оти тој незнам шо има помислено ама знам зошто тој стегал на твојот профил
Лани во јуни едно недела дена беше вакво времето така даа нема да ме зачуди и снег да ни заврнеМај месец мајку му стара, скоро јуни .. Дај сонце беееее
Натали дај му на чоекот!