Фан Клуб: Челси

Tranquility

Нов член
11 мај 2012
6
1
3
Нема бе, нека остане уште 1-2 сезони и после нека си се прости ко росонериве сега. :)
Фалкао и Хулк да дојдат. :rolleyes:
За Хулк скоро е сигурно ко што читам... Ако дојде тој на овие од премиер ќе им правиме The Avengers у живо :cool:
Надевај се ти дека Челзи ќе освојат.
Не ти личи на модераторската позиција што ја имаш. Ајт сиктер од темава, или веќе ако од инает остануваш бар пиши нешто асално.

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
За Хулк скоро е сигурно ко што читам... Ако дојде тој на овие од премиер ќе им правиме The Avengers у живо :cool:
Мата и Рамирес со Марин и Хулк... 0001.gif

Колку што досега успеав да видам, темава не се вика Фан Клуб: Јувентус, провоцирање или незнам што веќе, туку Фан Клуб: Челси.
-
Или во твојов случај (судејќи според аватарот) некој навивач на Јувентус да се убаци во некој друг фан клуб и да им продава бубрези.

Прво, Марик е фан на Барселона затоа молим те сфати го. :D
Второ, јас си ја имав крстено темава Фан Клуб: Челси, некој од модераторите ми ја смена во Челзи.
angry.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Мата и Рамирес со Марин и Хулк... Отвори ја прикачената датотека 5419

Прво, Марик е фан на Барселона затоа молим те сфати го. :D
Второ, јас си ја имав крстено темава Фан Клуб: Челси, некој од модераторите ми ја смена во Челзи.
angry.gif

Важно знаеме за кој клуб се работи. :D А како второ сум фан на три клуба. ;)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Важно знаеме за кој клуб се работи. :D А како второ сум фан на три клуба. ;)

Јас те знам ко фан на Барселона зш многу ми контрираше. ]:)

Да не бидам целосно оф-топик, иако пред неколку дена е објавено - финалето во ЛШ ќе го суди Педро Проенса, Португалец.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Или пак друга варијанта... Нека им здрви 1-2 гола на Баерн да освоиме ЛШ па слободно може да крши глава после, ќе си го лапнеме Фалкао или некој сличен :D

1 или 2 биди попрецизен. Иначе ако лапнете титула, јас сам ќе си го лапнам.(facepalm)