Фан Клуб: Челси

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Да не ти го копирам цел пост, еве ќе те тагнам, Tranquility - Ди Матео изјави дека би можеле да играат Пиазон, Чалоба и Блекмен (се надевам и Лукаку), а мислам дека тоа му е баш паметна идеја со оглед на тоа што утакмицата не е битна ни за нас ни за Блекбурн, па не ќе е лошо младиве барем да видат каква е атмосферата кога се игра во прв тим, кога има публика и нормално малку притисок.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Новите дресови за следната сезона

575149_394517317253376_275037782534664_1087869_421376720_n.jpg

• Ми се допаѓа

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
А да, најверојатно утре ќе се носат новиве дресови Трајче шо ги прикажа. :)

• Ми се допаѓа

Tranquility

Нов член
11 мај 2012
6
1
3
Да не ти го копирам цел пост, еве ќе те тагнам, Tranquility - Ди Матео изјави дека би можеле да играат Пиазон, Чалоба и Блекмен (се надевам и Лукаку), а мислам дека тоа му е баш паметна идеја со оглед на тоа што утакмицата не е битна ни за нас ни за Блекбурн, па не ќе е лошо младиве барем да видат каква е атмосферата кога се игра во прв тим, кога има публика и нормално малку притисок.
Хатчинсон е човекот. Остај и Пиазон и незнам кој веќе... Мора да се види како Хатчинсон игра на утакмица. Ако изигра солидно, зошто да не, од наредна година може да го гледаме на клупа или како првотимец ако сељачанава се повредат пак. Челси од секогаш зависел од одбраната, без добра одбрана и без добри замени во одбрана ништо не правиме. Батали и напаѓач и среден ред и тренер и незнам што веќе... Одбраната ни е клучен фактор!
А да, најверојатно утре ќе се носат новиве дресови Трајче шо ги прикажа. :)
Нема шанса... А и не се нешто посебно да им се дивиме според мое мислење ;)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Добро де, шо, можат да играат и Хатчинсон и Пиазон. :D Се сложувам дека тој треба да добива поголема минутажа, кога веќе Бертранд изигра неколку натпревари целосно, се чудам зошто тој не добиваше шанса барем по едно полувреме, или по 20тина мин ако ништо друго. Одбраната колку толку квалитетна ни е, средниот ред... :cenzura И мислам дека ни треба квалитетен напаѓач.

Искрено, не сум се заинтересирала дали е дозволено да се носи дресот од наредната сезона на крајот на сегашната, прочитав на многу страници дека ќе го носат, па ваљда сепак е дозволено. Какви и да се, подобри се од оние од минатата сезона со црвеното, многу мразам црвено!
mad0098.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche and 048

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Абрамовичу, атентат ќе ти извршам ако не остане Диди барем уште 1 сезона. |-(

• Ми се допаѓа

Tranquility

Нов член
11 мај 2012
6
1
3
Абрамовичу, атентат ќе ти извршам ако не остане Диди барем уште 1 сезона. |-(
Или пак друга варијанта... Нека им здрви 1-2 гола на Баерн да освоиме ЛШ па слободно може да крши глава после, ќе си го лапнеме Фалкао или некој сличен :D

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Или пак друга варијанта... Нека им здрви 1-2 гола на Баерн да освоиме ЛШ па слободно може да крши глава после, ќе си го лапнеме Фалкао или некој сличен :D
Нема бе, нека остане уште 1-2 сезони и после нека си се прости ко росонериве сега. :)
Фалкао и Хулк да дојдат. :rolleyes:

• Ми се допаѓа

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Баерн Минхен има многу срека,лани го елиминираа Јунајтед само ради головите во гости а сега го елиминираа Реал на пенали.Нека се спремаат играчите за пенали,се си мислам дека на крај ке одлучува тоа.Ајде,се надевам дека Ди Матео ке го донесе првиот трофеј на Челзи во Европа.Нели подобро Премиер лига отколку Бундес.

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and 048

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Баерн Минхен има многу срека,лани го елиминираа Јунајтед само ради головите во гости а сега го елиминираа Реал на пенали.Нека се спремаат играчите за пенали,се си мислам дека на крај ке одлучува тоа.Ајде,се надевам дека Ди Матео ке го донесе првиот трофеј на Челзи во Европа.Нели подобро Премиер лига отколку Бундес.

Надевај се ти дека Челзи ќе освојат.