Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

Hristijan Zlateski

Нов член
4 мај 2012
2
1
1
26
Една мала „Скромна вила“ среде Мадрид, Lamborghini Aventador LP 700-4, а со другите некој бизнис ќе отворам

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Вложувам цел милион во индустрија некое производство.

Апдејт:

Половина од парите ќе ги дадам на УЈП за да им ги соберам рацете да не ми пипаат повеќе по регистри и да ми проверуваат печати ко што денес ми направија.И со другата половина ќе си уложам во материјал со тоа што ќе земам огромни количини и би бил најевтин во продажба.

angelko105

Нов член
7 јуни 2012
1
1
1
34
Доколку би имале (дај боже) 1.000.000 евра како би ги потрошиле?

Што би правеле со толку пари?

Дали би ги дале во доброотворни цели и сл?

Би ги вложил во некој бизнис кој ќе ги претвори милионите во милијарди...А потоа би создал некоја добротворна организација која би се погрижила за гладните и жедните во Африка , би им направил училишта и би го зголемил колку - толку нивниот животен стандард...Ќе ги преселам сите политичари во Сахара и таму да "фатат" малце тен за летово и такви слични работи :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Eternal Mare

Нов член
8 јуни 2012
2
0
1
31
bi lupnal pola na kocka ako dobiam ke bide ubavo, ako izgubam ke recam " 500.000, golema rabota" i ke se povlecam dostoinstveno... drugata polovina po 250.000 vo 2 banki kade sto imaat visok i stabilen % na godisna kamatna staka :p

Eternal Mare

Нов член
8 јуни 2012
2
0
1
31
Ќе си купувам куќичка на Хонолулу и еден џип. Ќе си отворам ресторан во близина, на некое брегче и ќе си го започнам животот со саканиот. И секако, ќе ги посетам сите континенти на планетава. :rolleyes
stanovite u Hollywood se idat od 1m pa nagore a kamo li pa kukicka...