Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

Mystique

Староседелец
18 јуни 2012
753
1,413
1,103
Би ги стаела 2ка на Реал vs Манчестер Јунајтед здравје у февруари :)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Незнам порано дали сум одговорила и што но сега знам дека ако би ги имала би го посетила задолжително Лас Вегас.(bandit)

• Ми се допаѓа

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
ЌЕ купам една куќа во Скопје, можно е во Влае или Кисела Јабука, небитно.. Ќе му купам на моиве куќа во Прилеп, да живеат како што сакале одамна, со голем двор.. овој станов ќе го дадам под кирија, на брат ми ќе му отворам бизнис, да си кулира и да го работи тоа што го сака, бизнисот ќе го проширам во Скопје и Битола. Во Битола ќе купам станче, станче во Охрид (за во лето). Викендица на Водно... Хмм ... после останува да си купам голф 4 за мене, матиз за мама и тато .. и Јамаха за бато :) А бидејќи ќе останат многу пари.. околу 10 000 евра ќе донирам за деца без родители ;)
Не е така лошо мислам .... :D
И тоа што ќе остане за луксузирање и некое патување на лево на десно до париз, рим ... :)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
ќе си купам едно станче за журки,ќе си го уредам со диско топки и светлечки ефекти..после ќе си купам викендица у трпејца (сен тропе),ќе си купам едно бмв икс 5 и едно на брат ми ако е умен... ќе донирам некое денаарче у хуманитарни цели,ќе одам у дубаи на еден месец на одмор.... и толку се парите! :D

• Ми се допаѓа