Што би направиле доколку би имале 1.000.000 евра?

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Половина би ги инвестирала во некој бизнис, една четвртина би дала во добротворни цели и една би ја стаила у банка, ем ке влечам камата од нив ем ке имам нешто за црне дане.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Elena

Истакнат Член
14 февруари 2012
155
169
343
Home.
Епа , прво ке си купам Бмв ,
после дел ке ги дадам на оние што немаат ,
ке си патувам по светов..
ке си купувам она што сакам секојј ден ..:)
Не знам , имат мн. работи :D

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Епа , прво ке си купам Бмв ,
после дел ке ги дадам на оние што немаат ,
ке си патувам по светов..
ке си купувам она што сакам секојј ден ..:)
Не знам , имат мн. работи :D
И ќе ги потрошиш. Што после? :) Боље да ги вложиш, обртните средства ќе ти купат 5 бмва. А башка тоа, и ќе вработиш некого, што на некој начин му помагаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Elena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
LAS VEGAS ...
bellagio-hotel-fountain.jpg
е таман ке ги имаш најкратко од сите,со гаранција:giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

cece17

Староседелец
21 февруари 2012
273
204
1,043
нешто ќе оди во хуманитарни цели нешто за некое станче нешто во банка ке се издуплира тоа :p и идемо на пат низ Европа и Америка :)

• Ми се допаѓа

Vinny

Нов член
4 мај 2012
1
1
1
34
Prvo so bi naprajl ...bi gi penzioniral mojte roditeli vo nekoja vikendica ... vtoro ke pomognam kaj najbliskite drugari ..treto bi se potrudil da otvoram 2 fabriki vo koj bi vrabotil min 2000 luge ... drug del bi investiral na razilicni mesta ...a ostatokot bi go potrosil za sebe ...

• Ми се допаѓа

Abrakadabra

Нов член
4 мај 2012
1
1
1
37
Милионче а ????? Би зачувал за себе некои 300.000 за живеачка и малку шетање. Со остантите 700.000 би спасил барем неколку млади животи. Би ги донирал на оние луѓе кои имаат итна потреба од средства се со цел да си го повратат своето здравје. Зошто знаете дека сите ние кои сме здрави имаме милиониииииииииии желби, а болниот човек има само една желба: ДА СИ ГО ПОВРАТИ ЗДРАВЈЕТО. Ова да се направи е најисполнитената работа на овој свет, барем за мене.

• Ми се допаѓа