ми у куманоо викамо тури ги к*р : )Лош ден на работа.......колегата повреден...шефот на одмор......работам со колеги стари колку татко ми...не можеш да им докажеш некои работи....
ми у куманоо викамо тури ги к*р : )Лош ден на работа.......колегата повреден...шефот на одмор......работам со колеги стари колку татко ми...не можеш да им докажеш некои работи....
и тато вика таками у куманоо викамо тури ги к*р : )
Мора да работиш со некој...ама повеќе сакам да работам со колегата и со шефот, кои се постари од мене 7 години отколку со постари.....ми у куманоо викамо тури ги к*р : )
дупење брат, ама оној слатко дупење, да се смееф и они на њину сметку : ) сфакакфи колеге сам имаја. само дупење...Мора да работиш со некој...ама повеќе сакам да работам со колегата и со шефот, кои се постари од мене 7 години отколку со постари.....
Знаеш.....на работа одам да работам...не ми е интересно без другарите од мојата смена велам другари.....Моите колеги..... постариве се ко намќори....дупење брат, ама оној слатко дупење, да се смееф и они на њину сметку : ) сфакакфи колеге сам имаја. само дупење...
: )
тури ги к*р хеахаехахеха : ) десан клик игнорЗнаеш.....на работа одам да работам...не ми е интересно без другарите од мојата смена велам другари.....Моите колеги..... постариве се ко намќори....
Почекај ме ќе ги смениме заедно во четвртокСДК редно е да сменам аватар ...
Ќе го менвиш???? Ма нееееееее.... баш ти е срцкаст твојовПочекај ме ќе ги смениме заедно во четврток