Пасивата треба да ти биде еднаква на активата. Немаш контен план?уствари треба само да се пополнат бројки во активат и пасивата пошо не ми текнува во каков сооднос треаб да бидат ...и треба да се пополни само приходи и расходи .. уште тие делови ми се останати ..
тоа знам ама шо треаб да се пиши. шо бројки да се турат врска неам .... не ме бидва за легални бизниси , јас поке на црно си работам ...Пасивата треба да ти биде еднаква на активата. Немаш контен план?
Брат како бе не знајш се ти пишува во текстот, научи бе сметководство е добар предмет, вреди да се потрудиш.тоа знам ама шо треаб да се пиши. шо бројки да се турат врска неам .... не ме бидва за легални бизниси , јас поке на црно си работам ...
Ааа јас сум се помешал.. многу ме асоцираше на сметководството затоа и пишаввиди вака сја тоа шо го учам уопште нема врска со бизнис планој ис о финансии ... Јас сум на компјутерска техника иавтоамтика.. тоа нема врска со сметководителство ... ај да учев економско да ама во техничко училиште не е потребно ...
Dealвечер после 12 да ги смениме сакаш?
еднаш го сменав на 5 мин и си го вратив пак стариот ....хаха незаменлив е ...Не менувај, арен ти е овој.