Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Македонски форум...Сосема исто...ист број на точки има ....Не е можно..

Можеби и е така, но што преостанува да се стори?

Да се отстрани членот? Да се отстранат мислењата?
Или можеби субтилно да се оговара личноста со остри мислења кои се знае за кого се наменети, но да не се спомнува името чисто поради љубопитност и тензија?

Доколку се теми каде некој ужива да пишува, ствараат смеа и забава - не гледам зошто би биле проблем. Барем личноста се труди. И за да "позајмиш" тема треба да труд за да ја најдеш, да ја ископираш, да ја пастираш.

Сакам да кажам се извинам за неколкуте пораки што се бајаги off-topic.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Можеби и е така, но што преостанува да се стори?

Да се отстрани членот? Да се отстранат мислењата?
Или можеби субтилно да се оговара личноста со остри мислења кои се знае за кого се наменети, но да не се спомнува името чисто поради љубопитност и тензија?

Доколку се теми каде некој ужива да пишува, ствараат смеа и забава - не гледам зошто би биле проблем. Барем личноста се труди. И за да "позајмиш" тема треба да труд за да ја најдеш, да ја ископираш, да ја пастираш.

Сакам да кажам се извинам за неколкуте пораки што се бајаги off-topic.
Треба да проба да биде оргиналан. Ако сви правимо такој, што ќе се деси сс овј форум?

Овај сликичка иде у контекст на овој:
You%27re+not+deep.jpg

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Во бестрага со неписмени шалабајзери и квази мајстори кои работат 1 месец турбо додека да ги пријавиш и после тоа да ми маваат мозочен секс за кој кога сака да доаѓа на работа а кој не.

• Ми се допаѓа

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Во бестрага со неписмени шалабајзери и квази мајстори кои работат 1 месец турбо додека да ги пријавиш и после тоа да ми маваат мозочен секс за кој кога сака да доаѓа на работа а кој не.
Колко паре, толко музика :p

• Ми се допаѓа
Статус
Затворена за нови мислења.