Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Колко паре, толко музика :p

Не е тоа.Проблемот е што се трудиш да вработиш магаре од 30 години за да направи нешто во неговот живот, му дозволуваш да зема од твојот леб и на крај со камен фрла по тебе.Тоа е неблагодарност :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma and Bum-Bum

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
СДК Македонија под топлотен бран. Во следните десет дена, шапките и очилата за сонце веројатно ќе треба да бидат задолжителни при прошетките, бидејќи метеоролозите предвидуваат температури и над 30 степени. :eek

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Луѓе не е убаво да зборуваме позади грб....хах...Најпаметно он кога ке дојде да го повикаме и да си збори со нас...можеби ке се пронајде и ке си признае а може и ке критикува со нас :giggle

СДК Македонија под топлотен бран. Во следните десет дена, шапките и очилата за сонце веројатно ќе треба да бидат задолжителни при прошетките, бидејќи метеоролозите предвидуваат температури и над 30 степени. :eek

Оооооо Јеаа...Конечно можам да ги извадам фустанчињата и кратките панталониии.....
Одамна се немам вака израдувано ахха :wavespin

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady*

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Исто така ликовите слични на твојот аватар се замолуваат да не излегуваат во сонце, да не дојде до поголемо нарушување на нивното здравје.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Ludaca and Bum-Bum

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Исто така ликовите слични на твојот аватар се замолуваат да не излегуваат во сонце, да не дојде до поголемо нарушување на нивното здравје.
СДК благодариме на советите докторе ;) и нема пари овој месец

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and The_Mayor
Статус
Затворена за нови мислења.