Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Неее збориме за чичко гугл дека има мустаќи,овој нема,има афро фризура:rofl

Видов едно мислење сега кое имаше линк од тема на форумов и линк од темата/форумот од каде е "украдено", ама го снема. Или пак јас сум збунет. Во секој случај, доколку навистина на тоа се мислеше - да се каже дека е украдено е преовеличување. Можеби инспирација.

Кои се можностите да испратите мислење на било кој форум без ни еднаш да се нема повторено низ цел интернет?

Ако нешто пропуштам тогаш нека биде некој добар и нека ме информира.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Видов едно мислење сега кое имаше линк од тема на форумов и линк од темата/форумот од каде е "украдено", ама го снема. Во секој случај, доколку навистина на тоа се мислеше - да се каже дека е украдено е преовеличување. Можеби инспирација.

Кои се можностите да испратите мислење на било кој форум без ни еднаш да се нема повторено низ цел интернет?
Финтата е што е не е едно. Туку во некој имаше 100% поклопување..

• Ми се допаѓа

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Видов едно мислење сега кое имаше линк од тема на форумов и линк од темата/форумот од каде е "украдено", ама го снема. Во секој случај, доколку навистина на тоа се мислеше - да се каже дека е украдено е преовеличување. Можеби инспирација.

Преголема реченица си пастирал и ти се направил ерор,си можел со помал дел,и не е еден пост,скоро 90 посто се

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Видов едно мислење сега кое имаше линк од тема на форумов и линк од темата/форумот од каде е "украдено", ама го снема. Или пак јас сум збунет. Во секој случај, доколку навистина на тоа се мислеше - да се каже дека е украдено е преовеличување. Можеби инспирација.

Ако нешто пропуштам тогаш нека биде некој добар и нека ме информира.
Исти и до запирка? :eek Не е можно...

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

Coelho

Староседелец
2 април 2012
287
493
663
Скопје
Исти и до запирка? :eek Не е можно...

Доколку се на македонски јазик/форум, можеби и не е можно. На кои други места би се постирале мислења на македонски освен на македонски форуми? А тие малку ги има. Ама на англиски е можно.

Англиски форум, непознат за многу. Најди некој под-форум кој звучи слично на некој од овие форуми, пребарај уникатни и интересни мислења и преведи ги на македонски.

Профит.

• Ми се допаѓа

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Доколку се на македонски, можеби и не е можно. Ама на англиски е можно.

Англиски форум, непознат за многу. Најди некој под-форум кој звучи слично на некој од овие форуми, пребарај уникатни и интересни мислења и преведи ги на македонски.

Профит.
Македонски форум...Сосема исто...ист број на точки има ....Не е можно..

• Ми се допаѓа
Реакции: Hip.Hop_MKD
Статус
Затворена за нови мислења.