нема тајни.....во Македонија....Ех мислам дека тоа е веќе воена тајна. САД, Русија, Кина итн.. никогаш не би кажале што и како поседуваат, па ни би требале и ние.. Не се некој работи за во јавност!
нема тајни.....во Македонија....Ех мислам дека тоа е веќе воена тајна. САД, Русија, Кина итн.. никогаш не би кажале што и како поседуваат, па ни би требале и ние.. Не се некој работи за во јавност!
Сигурен? Прашај за Јасен што има и под Воена Болница во АРМ дали ќе добиеш одговор..нема тајни.....во Македонија....
само еден пример ке напишам и не коментирам повеке на темава па макар и цитирана билаКако на пример?
само еден пример ке напишам и не коментирам повеке на темава па макар и цитирана била
20 годишни момчиња разгалени од дома не знаат ни кревет да наместат,па макар и трева коселе по цел ден тоа им е се плус во животот.
ахх ич неможам да одолеам,не напишав ништо за дечко ти....само дадов буквален пример и кој како сака нека си го протумачиЗа тоа не им треба војска, туку домашно воспитување. Јас не сум приметила дечко ми да не знае кревет да намести, јадење да си направи... всушност знае и многу повеќе од потребното за сам да се грижи за себе.
А ниту е воспитуван од војничка рака, ниту во војска бил.
ахх ич неможам да одолеам,не напишав ништо за дечко ти....само дадов буквален пример и кој како сака нека си го протумачи
Да, ама ти кажа пример за домашно воспитување, а во војска пред се, ги учат како да ракуваат со оружје.ахх ич неможам да одолеам,не напишав ништо за дечко ти....само дадов буквален пример и кој како сака нека си го протумачи
добро,глупо не глупо јас се изјаснив на темата,ти имај си неглупо и свакај ми ги постовите како тебе ти одговара,немам ништо противПа вие тврдите дека треба да има редовна војска зошто мажите требало да се научат на ред и дисциплина. Што е тука офтопик? Одговарам на она што го пласирате како тврдење, а глупаво е војската да ја сметаш за воспитно средство.
кој сака ке разбере кој не сака немора...непристрастно те посоветуваа да не си ги водиш сам темите во кор сокак трудејки се да ги разубедуваш членовите за да размислуваат како тебе....тема се поставува за да се разменуваат мислења и да си кажуваме свои размислувања....ти си пристрасен и цитираш се што не е како твоето а плус и сам си призна дека не знаеш како да се изразуваш...ако сметаш дека не знаеш,научи се,не карај сеДа, ама ти кажа пример за домашно воспитување, а во војска пред се, ги учат како да ракуваат со оружје.
И самата во погорните постови пиша, дека сите требало да одат во војска за да бидат способни да се одбранат во случај на војна. Дали мислеше дека ќе се одбраниме со тоа што ќе им ги постиламе креветите и ќе им ја косиме тревата на непријателите?
добро,глупо не глупо јас се изјаснив на темата,ти имај си неглупо и свакај ми ги постовите како тебе ти одговара,немам ништо против