Имаш улица бе, ти ептен заљубен си бил, ништо не читаш.мразам ко че ме уценуваат.......а и патиките да ти ги пратам по трансакциона?
Трансакциона сметка -00098323476125
Улица за патиките . Влашкамала бр. 65 Охрид 9000
Имаш улица бе, ти ептен заљубен си бил, ништо не читаш.мразам ко че ме уценуваат.......а и патиките да ти ги пратам по трансакциона?
Трансакциона сметка -00098323476125
Улица за патиките . Влашкамала бр. 65 Охрид 9000

Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално?

“

Без да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.пак јас
само да ве потсетам
„Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' .Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално?
![]()
Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ?
“

Јас нему му се пуштам тој на парвати ме даваБез да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.
За девојкиве кои ги сакам нема да потенцирам , ќе се појави љубомора на форумов.
За второто, Гонзо со street_chic, parvati со melpomena, 048 со foREVer , јас со сите останати.

Зошто мислиш дека не би можел?ќе мојш да престигниш со сите?
![]()
Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумовЈас нему му се пуштам тој на парвати ме дава![]()

ма вреди да се борам за љубовта,поготово кога е возвратенаЗошто мислиш дека не би можел?
Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумов![]()

Јас и ти ќе се убиеме побрзо , одколку што ќе се заљубиме.ма вреди да се борам за љубовта,поготово кога е возвратена![]()