Форумска љубов | Форумски пар

VULKAN-PEPEL

Истакнат Член
24 март 2012
160
126
343
Јас и marjan како пар вака би биле :rofl
182893-kim-kardashian-divorce.jpg
ова паров многу интересен разлика 30 сантиметри без стиклите на оваа

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Јас мислам дека да...Има луѓе на форумов што ми се драги и што сакам да читам нивни мислења... :) Но некој да ми се доапѓа онака баш па и не :)

А со шмекси сме си другари и си се шалиме....На фејсбук ми е вереник ;) Хахахах

Уште прстен не сум земал ти се пофали :D ццц издаицооо а таман мислев на плоштад кај аце со коњот да те запросам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Selma

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не, не, неее
Гонзо и The_Mayor се пар :zelen
Колку проклето знаев дека некој од вас ќе ме цитира, но јас со Гонзо не можам да живеам. Сега малку емотовен цитат за љубовта наша како доказ дека не го сакам.

***Што ќе ми е, Аристотеле, таков живот, без страдања, умерен, со средна мера? Што ќе ми е да пијам а да не опијам, да љубам а да не умрам од љубов, да пишувам а да не полудам од огномет од зборови? Што ќе ми е живот кој минува крај мене како експресен воз покрај статична бандера? Наместо јас да јурам низ него?***:place:place:place

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Колку проклето знаев дека некој од вас ќе ме цитира, но јас со Гонзо не можам да живеам. Сега малку емотовен цитат за љубовта наша како доказ дека не го сакам.

***Што ќе ми е, Аристотеле, таков живот, без страдања, умерен, со средна мера? Што ќе ми е да пијам а да не опијам, да љубам а да не умрам од љубов, да пишувам а да не полудам од огномет од зборови? Што ќе ми е живот кој минува крај мене како експресен воз покрај статична бандера? Наместо јас да јурам низ него?***:place:place:place
ами јас знаев дека ти одвај чекаш да бидеш цитиран за да ни објасниш што се тоа случува помеѓу тебе и Гонзо :rofl
инаку цитатов срцето ми го распрара :place

• Ми се допаѓа
Реакции: 048 and The_Mayor