Форумска љубов | Форумски пар

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
мразам ко че ме уценуваат.......а и патиките да ти ги пратам по трансакциона?
Имаш улица бе, ти ептен заљубен си бил, ништо не читаш.

Трансакциона сметка -00098323476125
Улица за патиките . Влашкамала бр. 65 Охрид 9000

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
пак јас :cool:
само да ве потсетам

„Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . :D Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално? :frantic :D

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)
:sram:D“​

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
пак јас :cool:
само да ве потсетам

„Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . :D Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално? :frantic :D

Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ? :)
:sram:D“​
Без да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.:zelen
За девојкиве кои ги сакам нема да потенцирам , ќе се појави љубомора на форумов.:mstickle

За второто, Гонзо со street_chic, parvati со melpomena, 048 со foREVer , јас со сите останати.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Без да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.:zelen
За девојкиве кои ги сакам нема да потенцирам , ќе се појави љубомора на форумов.:mstickle

За второто, Гонзо со street_chic, parvati со melpomena, 048 со foREVer , јас со сите останати.
Јас нему му се пуштам тој на парвати ме дава:banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: street_chic and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
:rofl:rofl:rofl ќе мојш да престигниш со сите? :)
Зошто мислиш дека не би можел?
Јас нему му се пуштам тој на парвати ме дава:banghead
Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумов(y)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Зошто мислиш дека не би можел?

Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумов(y)
ма вреди да се борам за љубовта,поготово кога е возвратена(n)

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor