Имаш улица бе, ти ептен заљубен си бил, ништо не читаш.мразам ко че ме уценуваат.......а и патиките да ти ги пратам по трансакциона?
Трансакциона сметка -00098323476125
Улица за патиките . Влашкамала бр. 65 Охрид 9000
Имаш улица бе, ти ептен заљубен си бил, ништо не читаш.мразам ко че ме уценуваат.......а и патиките да ти ги пратам по трансакциона?
Трансакциона сметка -00098323476125
Улица за патиките . Влашкамала бр. 65 Охрид 9000
Без да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.пак јас
само да ве потсетам
„Дали ви се има случено да ви се допаѓа некој-а преку читање на негови/нејзини постови иако никогаш не сте се запознале? Мене не, но забележав денес коментари од типот 'get a room guys' . Дали е тоа вистинско чувство на љубов, вистинска љубов или нешто површно или можеби само гаење илузии за некоја личност, потреба за идеализирање на некој-а? Дали ви е драго кога ќе видите негов/нејзин пост, псевдоним, аватар. Дали е тоа нормално?
Сега втор дел.........Што мислите кој форумџија со која форумџивка си одговараат (според мислењата на форумот) ?
“
ќе мојш да престигниш со сите?јас со сите останати.
Јас нему му се пуштам тој на парвати ме даваБез да се зафркавам 80% од луѓево ги сакам, а не ги сакам Гонзо (со него и во ПП се пцуеме), 990Freak (мора да се контра макар и "добар ден" сум напишал ќе најде забелешка), parvati (уживам да се прекупаваме на се и сешто). Нив не ги сакам ама без нив не можам на форумов.
За девојкиве кои ги сакам нема да потенцирам , ќе се појави љубомора на форумов.
За второто, Гонзо со street_chic, parvati со melpomena, 048 со foREVer , јас со сите останати.
Зошто мислиш дека не би можел?ќе мојш да престигниш со сите?
Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумовЈас нему му се пуштам тој на парвати ме дава
ма вреди да се борам за љубовта,поготово кога е возвратенаЗошто мислиш дека не би можел?
Нашата љубов е тајна , ова за парвати само во јавност. Не смеев да те потенцирам дека си одговараме ќе стекнеше многу непријателки на форумов
Јас и ти ќе се убиеме побрзо , одколку што ќе се заљубиме.ма вреди да се борам за љубовта,поготово кога е возвратена