браво и ја тоа сакав да кажам ама ме мрзеше да пишувам..исто една од причините е што и женските коа знаат 10% тераат инает и се праат најголеми експерти за спортот..тој феномен посебно е изразен со ракометов и кошаркава..Абе види, машките тоа си го сметаат за свое поле, како што женските ја сметаме шминката и дотерувањето. Има едноставно некои кои не се разбираат толку, па не се впуштаат во разговор, за женско да не им го скрши егото на нивно поле.
Е сега, на нив им е подеднакво чудно да зборуваат за фудбал со женско, како што би им било чудно женското да почне да им расправа за сукњи, штикли, шминка и 300 нијанси на бои кои за нив се исти.
А да бидам реална, не сум еве некој експерт за спорт, зборувам колку што знам, ама има и женски што навистина се фанатици и пратат се’, па толку напнуваат и кењаат да си го покажат знаењето, што за било кого ќе е иритирачко.
Тоа ти е исто ко сега мене да фати некој да ми расправа „Ова е рубин црвена, ова е корална, ова е цреша боја, на зелени пантолони ќе ти одговара ваква крем боја, очите нагласи ги со оваква маскара...“ Море ај.