Што сакате да правите додека врне?

Succubus

Истакнат Член
28 февруари 2012
562
835
393
under your skin.
Да бидам на тараса, да си читкам некоја книга шо ќе ми ја разбуде фантазијата, успат кафе, сок до мене, блашко :D
Или пак да трчам на дождот, ако е лето :trca
Некогаш и сакам и слатко да си заспијам, а најубаво ми е кога се будам и тогај да истура дожд (happy)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Да бидам на тараса, да си читкам некоја книга шо ќе ми ја разбуде фантазијата, успат кафе, сок до мене, блашко :D
Или пак да трчам на дождот, ако е лето :trca
Некогаш и сакам и слатко да си заспијам, а најубаво ми е кога се будам и тогај да истура дожд (happy)
Истотоо :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Morticia. and 4FUN

iva89

Полноправен Член
27 февруари 2012
76
75
18
Да седам на тараса со тазе варено кафе и да уживам...обожавам кога врне (rain)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
исто како Трајче, дождот ми крши расположение. И затоа да не им уништувам на другите денот, сакам да си спијам. :zelen

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Дождот го буди хедонистот во мене и тогаш само сакам да уживам. Ме опушта некако, и сакам да сум дома. Да слушам како врне додека не ми здосади. Да читам на раат, да си направам едно добро кафе, евентуално да спијам, да немам катаљон обврски. И дали има подобар секс од оној кога надвор врне, м? :giggle

Е после дождот сакам да прошетам. Воздухот мириса ептен чисто и свежо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
На многу дождот ги асоцира на спиење, ама тука има проблем што јас не спијам така да ми пречи дожд.
Иначе во некои случаи сум среќен дека ќе ми ја измие колата, зошто и онака јас не ја носам во перална.