Љубовни проблеми

martin4etoooo

Нов член
12 април 2012
21
17
3
28
Нема да умреш за него зашто си многу млада за таков муабет,немој да му признаваш дека го сакаш зашто машките се плашат кога некој ќе им каже дека го сакаат (го чуствуваат како обврска да ти возврати а и знае да го злоупотреби тоа) и мој совет со зависник од дрога,алкохол и коцкар подалеку,секогаш ќе се изненадиш од него колку и да е арен.
Сите ми го велите ова па дури си мислам дека и имате право бидејќи јас и тој сме два различни светови,но сепак јас сум среќна само кога тој е среќен,па ако треба да се помирам и со тоа дека никогаш нема да биде мој ќе се помирам бидејќи мене ми е најважно тој да е среќен па макар и далеку од мене

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сите ми го велите ова па дури си мислам дека и имате право бидејќи јас и тој сме два различни светови,но сепак јас сум среќна само кога тој е среќен,па ако треба да се помирам и со тоа дека никогаш нема да биде мој ќе се помирам бидејќи мене ми е најважно тој да е среќен па макар и далеку од мене
Тебе тој ти е симпатија,дрога може подразбираат под марихуана а може и не,не навлегувам ама сепак,ти си девојка што имаш едни вредности а тој други,ти пишуваш и учиш,он се дрогира и врти женски,природно е да ти се допаѓа ама колку можеш да прифатиш да бидеш во неговиот свет.

martin4etoooo

Нов член
12 април 2012
21
17
3
28
Јас го прифаќам онаков каков што и е дури сакам и да го сменам,но една моја другака ми вика дека колку и да сакам да го сменам нема да можам бидејќи јас го сакам а не тој мене и дека може јас да се сменам а не тој

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Јас го прифаќам онаков каков што и е дури сакам и да го сменам,но една моја другака ми вика дека колку и да сакам да го сменам нема да можам бидејќи јас го сакам а не тој мене и дека може јас да се сменам а не тој
Другарката ти е права другарка и ти дала подобар совети и од мојот ама има центри за да го земат на лечење ако сака тој,немој да си правиш бајрам на мозкот дека ти со твоите 16 години ќе менуваш некој човек;)
Пишувај си,учи си,излагај си,ќе си најдеш 100 пати подобри,во фаза си каде мислиш дека само ти знаеш да сакаш и дека никој не те разбира,сите сме прошле низ тоа;)

• Ми се допаѓа
Реакции: martin4etoooo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Здраво јас сум нова и ми треба ваше мислење и еден совет.
Има еден дечко и е трета година,учи во истото училиште каде што учам и јас.Порано искрено и не го забележував многу,но се се измени еден ден кога го погледнав подобро и од тој момент знам дека го сакам и што всушност значи зборот ЉУБОВ.Само тој ми е во мислите.По извесно време го адд. на фб. и ме прифати и се допишувавме,некогаш малку некогаш долго,но секогаш јас прва му пишував освен еднаш тој ми пиша и тоа по грешка.Му признав дека многу ми се свиѓа,но тој ми кажа дека има девојка.ДУри и се обидов да немислам на него,да почнам нов живот со друг,но се е попсто.Толку многу го сакм што дури и да побара да умрам за него би умрела,но тој не ме сака.Исто така планирам да му пратам писмо во кое ќе му признаам дека го сакам,јас имам храброст тоа и во лице да му го признаам,но сите мои пријателки ми велат дека тој не вреди за тоа и да го заборавам.Исто така дечкото пуши,пие и што е најлошо бидејки така имам слушнато тој се дрогира.Ве молам за еден искрен совет.Благодарам однапред:pomos
Мене па ова не ми е јасно, како до тогаш не си го приметувала,еден ден си го приметила и оп одма љубов се роди:D Него нема да ти замериме,сме биле и ние во тие тинејџерски години и сме мислеле дека сме ја пронашле љубовта на нашиот живот :)
Совет од мене, да не се замараш повеќе со него, не заслужува да му придаваш значење,едно поради девојката, второ поради неговиот начин на живот со пороците-дрогата (алкохолот не е толку страшен ,а цигарите воопшто)
Ти ветувам дека за 2-3 месеци ќе се смееш на ова што си го пишала (па дури спремна да умре за него :giggle)
Среќно! :wavespin

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
[quote="Mila Kunis, post: 61742, member: 167" (па дури спремна да умре за него :giggle)[/quote]
Не се смеј,никогаш не знаеш некои луѓе до кај може да идат,само ги потпалуваш со смеењето;)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
[quote="Mila Kunis, post: 61742, member: 167" (па дури спремна да умре за него :giggle)
Не се смеј,никогаш не знаеш некои луѓе до кај може да идат,само ги потпалуваш со смеењето;)[/quote]
Сакам да и кажам дека кога ќе го подзаборави по извесно време и самата ќе си се смее што напишала и за кој човек.

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Не се смеј,никогаш не знаеш некои луѓе до кај може да идат,само ги потпалуваш со смеењето;)
Сакам да и кажам дека кога ќе го подзаборави по извесно време и самата ќе си се смее што напишала и за кој човек.[/quote]
Знам ама таа е во години каде што мисли дека она тоа што го мисли и го чуствува само она тоа го разбира а не и останатите и некогаш такви навидум смешни изјави за несреќа се остварувале,затоа предложив да не се смееме со такви навидум смешни изјави;)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Сакам да и кажам дека кога ќе го подзаборави по извесно време и самата ќе си се смее што напишала и за кој човек.
Знам ама таа е во години каде што мисли дека она тоа што го мисли и го чуствува само она тоа го разбира а не и останатите и некогаш такви навидум смешни изјави за несреќа се остварувале,затоа предложив да не се смееме со такви навидум смешни изјави;)[/quote]
ок нема да се повтори :) види таму имаш грешка во цитирањето измени си го :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
3660164_700b.jpg
Must say! :D

• Ми се допаѓа