тоа со женските секогаш ама баш секогаш пали да почниш муабет со неа... стануваш демек да седни и она како не фала седи си , и почнуваш муабет не се осеќам пријатно ако женско покрај мене стои а јас да седам.. и малку шарм и следно шо гледаш , ссте раврзале муабет на долго на широко, можда и фејсбук е си размените ... true story ...на женските увек:smug
За ова треба да си ептен комуникативен и без ич срамтоа со женските секогаш ама баш секогаш пали да почниш муабет со неа... стануваш демек да седни и она како не фала седи си , и почнуваш муабет не се осеќам пријатно ако женско покрај мене стои а јас да седам.. и малку шарм и следно шо гледаш , ссте раврзале муабет на долго на широко, можда и фејсбук е си размените ... true story ...
не е работата за срам, кажи ми ти ако некој дечко ти речи не се сосеќам убаво ако чупе стои покрај мене а јас седам.. кажи ми како би реагирала, сигурно би се насмевнала и би рекла сеуште постојат кавалери и оп ете ти причина за муабет ...За ова треба да си ептен комуникативен и без ич срам