Нешто слабо машки, летото ќе ја гледам за викенд и вечерно време, вакви не ми се интересни преку ден.
Интернетот сега како што ми е исторшен неможам да си симнам тие редовно што ги гледам.
![]()
слабо,,,, али види го девојчево

Нешто слабо машки, летото ќе ја гледам за викенд и вечерно време, вакви не ми се интересни преку ден.
Интернетот сега како што ми е исторшен неможам да си симнам тие редовно што ги гледам.
![]()
Ги пронајдов од 3 до 10 сезона од пајрат беј. Ако ти вршат работа да ти пратам линк во порака.Вака: не знам дали некој од вас воопшто се сеќава на серијава (или можда ја гледал) - Dream Team (Harchester United). Ја даваа на МТВ 1 во далечната 2005.Омилена ми беше серијава, по 2 епизоди дневно даваа и не мрдав од пред ТВ, ама ја прекинаа едно време... Барав линк за онлајн да ја гледам, ама неуспешна беше потрагата.
Е сеа ако некој може да ми најде линк (или за онлајн гледање или евентуално торент за сите сезони да ги спуштам) би му била мнооооооогу благодарна. И пиво частам.![]()
Боље ишта него ништа. Праќај.Ги пронајдов од 3 до 10 сезона од пајрат беј. Ако ти вршат работа да ти пратам линк во порака.
ако сте ја гледале Тера Нова првата сезона ,можно е друга и да нема ....ФОКС ја откажа,а се зборува дека ке се префрли 2 сезона на Netflix но ништо не е сигурно