Нека ти смета, слободно. Ако мислиш дека некој ќе смени мислење само поради тоа што ТЕБЕ ти сметало тоа...си знаеш што ќе ти кажам нели? Друже без навреди, ама ова е веќе преценување. Ај кажи ми што има тебе да ти смета туѓото мислење. Што си ти „Царинар на мислења“? Ти ќе одбираш кое е добро мислење, а кое не? Никој овде не е должен тебе да ти објаснува за своите ставови. Мене гајле ми е дали Петко, Трајко, Рајко или не знам таму кој не се согласувал со моето мислење. И што, јас поради нив или поради тебе не треба да мислам така?[cynic font] Ха Ха Ха[/cynic font]. Me заболе мене палецот на левата нога за тоа дали ти или било кој се согласува со мене. Ако не можеш да прифатиш туѓо мислење, тоа е веќе твој проблем друже и подобро е да си го решиш затоа што така не се дискутира, така се прават караници. Мене ми сметаат многу мислења овде, ама не можам да им кажам на членовите дека не се во право. Секој овде е во право на свој начин и никој не е доследен за да осуди дали некој е грешка или е во право.