ке имаше бунд од европската унија пошто ке беше како вреѓање на евреитеубав ти е муабето за убивањето од страна на александар и други војсководци ... сите убивале низ историјата само некои ги глорифицираме , некои ги мразиме ама сите уствари убивале .. тоа е заебаното во историјата. ако гледаш александар македонски убил можеби и појке луѓе од хитлер ама добив колкав споменик и никој не се бунеше, демек наш е си можиме.а ако германците напреја споменик на хитлер замислете шо кесе дешаваше...
фактот дека владеел многу порано од Хитлер не го прави помалку крволијачке имаше бунд од европската унија пошто ке беше како вреѓање на евреите
или ке измислеја некоа друга приказна...ипак не сум за тоа хитлер шо го работел али неможеш александар со хитлер да го споредуваш....радо тоа шо александар владеел многу години пред хитлер....
А турски серии гледаш?Па јас цела Германија и се што е поврзано со Германија мразам, само заради тоа створење кое гледам некој од вас го слават.
A BMW или некое Порше сакаш, м?Не, ми ја вреѓаат интелигенцијата.
Целта ми е дека омразата не води никаде и е самодеструктивна.Гледам на што целиш, не не сакам ни бмв ни Порше, не сакам материјални работи не ме задоволуваат и кога би бирала скапа кола, не би избрала бмв, ниту Порше, ниту пак Ауди. Си го кажав моето мислење за темата, ова е веќе оф топик.