Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
имам една досадна комшивка што на 60 год седи на фб и се замра која слика да ја симне и како да ја симне од ќерка и што живее во странство и цело време ме замара по телефон да одам да и симнам слики од фб да сум и ставела позадина глупости некои само ме дави со нешто ,а една негативна личност боже сачувај,па и се јавила прееска на мајка ми ,јас не бев дома и ја искарала зошто не сум дошла ....леле бе :banghead

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
имам една досадна комшивка што на 60 год седи на фб и се замра која слика да ја симне и како да ја симне од ќерка и што живее во странство и цело време ме замара по телефон да одам да и симнам слики од фб да сум и ставела позадина глупости некои само ме дави со нешто ,а една негативна личност боже сачувај,па и се јавила прееска на мајка ми ,јас не бев дома и ја искарала зошто не сум дошла ....леле бе :banghead
Многу пати го имам кажано ова ... не е за секој технологијата. Имам слични искуства ко твоето, и сфатив дека ако не сакаш да те замараат, прави се дека врска немаш околу ова компјутериве. Или, отиди и заеби и нешто. Никад више нема да те викне:)

• Ми се допаѓа
Реакции: She and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Многу пати го имам кажано ова ... не е за секој технологијата. Имам слични искуства ко твоето, и сфатив дека ако не сакаш да те замараат, прави се дека врска немаш околу ова компјутериве. Или, отиди и заеби и нешто. Никад више нема да те викне:)
у право си ,прави се дека не знаеш подобро поминуваш у животот ,џабе памет расфрлање кога други те искористуваат :banghead ,
ме насмеа со коментаров :rofl фала ...

• Ми се допаѓа
Реакции: 990Freak

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
у право си ,прави се дека не знаеш подобро поминуваш у животот ,џабе памет расфрлање кога други те искористуваат :banghead ,
ме насмеа со коментаров :rofl фала ...

Јас да сум на твое место, би ја избегнувала, би и рекла земи си часови за компјутер или барем наплаќај ми. Во денешно време се се наплаќа па дури и она данокот за кучиња. Бог да чува значи среќа немам такви комшии.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Јас да сум на твое место, би ја избегнувала, би и рекла земи си часови за компјутер или барем наплаќај ми. Во денешно време се се наплаќа па дури и она данокот за кучиња. Бог да чува значиу среќа немам такви комшии.
Се согласувам за наплаќањето со вас, мадам. :p Беспотребно губење на време е тоа... ради неписмена комшивка... :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК се спремно и утре ако можам да згрешам. :stomp може и со слика ќе ве почастам. :D

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сакам да и кажам на Sarah ич да не ја боли за утре дека ќе биде топ и со слика и видео ќе не почести:smug
Мало мац за видео, добро тие што ме имаат на Фб можеби ќе видат ако ставам. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Гонзо
Статус
Затворена за нови мислења.