Why?боже мили какви луѓе постоеле ,незнам дали да се смеам или да плачам...
имам една досадна комшивка што на 60 год седи на фб и се замра која слика да ја симне и како да ја симне од ќерка и што живее во странство и цело време ме замара по телефон да одам да и симнам слики од фб да сум и ставела позадина глупости некои само ме дави со нешто ,а една негативна личност боже сачувај,па и се јавила прееска на мајка ми ,јас не бев дома и ја искарала зошто не сум дошла ....леле бе
Многу пати го имам кажано ова ... не е за секој технологијата. Имам слични искуства ко твоето, и сфатив дека ако не сакаш да те замараат, прави се дека врска немаш околу ова компјутериве. Или, отиди и заеби и нешто. Никад више нема да те викнеимам една досадна комшивка што на 60 год седи на фб и се замра која слика да ја симне и како да ја симне од ќерка и што живее во странство и цело време ме замара по телефон да одам да и симнам слики од фб да сум и ставела позадина глупости некои само ме дави со нешто ,а една негативна личност боже сачувај,па и се јавила прееска на мајка ми ,јас не бев дома и ја искарала зошто не сум дошла ....леле бе
у право си ,прави се дека не знаеш подобро поминуваш у животот ,џабе памет расфрлање кога други те искористуваат ,Многу пати го имам кажано ова ... не е за секој технологијата. Имам слични искуства ко твоето, и сфатив дека ако не сакаш да те замараат, прави се дека врска немаш околу ова компјутериве. Или, отиди и заеби и нешто. Никад више нема да те викне
у право си ,прави се дека не знаеш подобро поминуваш у животот ,џабе памет расфрлање кога други те искористуваат ,
ме насмеа со коментаров фала ...
Се согласувам за наплаќањето со вас, мадам. Беспотребно губење на време е тоа... ради неписмена комшивка...Јас да сум на твое место, би ја избегнувала, би и рекла земи си часови за компјутер или барем наплаќај ми. Во денешно време се се наплаќа па дури и она данокот за кучиња. Бог да чува значиу среќа немам такви комшии.
Мало мац за видео, добро тие што ме имаат на Фб можеби ќе видат ако ставам.Сакам да и кажам на Sarah ич да не ја боли за утре дека ќе биде топ и со слика и видео ќе не почести:smug