Сакам да кажам/прашам (стара тема)

Статус
Затворена за нови мислења.

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Јас да сум на твое место, би ја избегнувала, би и рекла земи си часови за компјутер или барем наплаќај ми. Во денешно време се се наплаќа па дури и она данокот за кучиња. Бог да чува значи среќа немам такви комшии.
баш среќа што немаш :roflа јас несреќа што имам.... али јбг тоа ќе средам некако тоа у скоро време ,не се трпи веќе...

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
сдк времево е за никадеееееееее бреееееееееее мораше баш денеска не здраво времееееееее :stomp:stomp:stomp

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and cakar_ulav

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
  • Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Scars31

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Времето ме нервира, поточно дождот. Си смислив што да носам за патронатот и сега ќе треба да ставам чизми, но ќе си носам други обувки за на сцена. :gjavol

JaMi на патронатот ќе настапувам во хор и ќе рецитирам. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Ludaca and Scars31

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Оти од толку красни теми, вашиот најголем интерес е да ги полните оние во играчница, најчесто со наслов што би му кажале на членот над вас, што би му направиле, што ќе си кажете ако се разбуди покрај вас???:unsure
Толку ли е битно како ве доживуваат другите, оти да не се лажеме низ тие игри го барате скриеното значење на зборовите на оној кој ви одговорил.

Како и да е...
Дождов убаво ми дојде, иако во најчести случаи го мразам.
Убав ден, влажен ден....да видиме како ќе заврши :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
...I smell a rat babe.
I smell a rat babe.
You better watch out...

Аууу песнава колку ја сакав. Ееее на времето коа Бобо играше игри....мајке му ми фали тоа време да седнам пак и да се оставам 48 саати играјќи ја Unreal Tournament 2004 со последниот главен на Inhuman или пак Marc Ecko's getting up: Contents under pressure. Па после играње, зимаш акустичната гитара и вежбаш соло. Ако не се слуша ништо, ти битно ги вежбаш прстите и билдаш брзина и техника. Па ќе дојдат другарите да те соберат за да играте по улиците до касните утрински часови...Ехеее...

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Marc Ecko's getting up: Contents under pressure ех колку непреспиени ноќи ми поминаја со игрта......

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav
Статус
Затворена за нови мислења.