ЛЕЛЕ ке умрам за таа БИТОЛА.....Сакам да го изненадам дечко ми.. ии ете причина плус,да се собериме...![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
![Се смее :D :D](/images/emoji/laugh_animated.png)
тоа со изненаџењето не знам колку е убо... оти можи да се десат некој не убај работи....ЛЕЛЕ ке умрам за таа БИТОЛА.....Сакам да го изненадам дечко ми.. ии ете причина плус,да се собериме...![]()
хахах незнам ке видиме..А за на Мара да и дајме подршка сум за...мн јако жениче..како беше ноа и Војна да фати Мара шлем ке стави и пак ке работи...(слабо некако заинтересирани)тоа со изненаџењето не знам колку е убо... оти можи да се десат некој не убај работи....
инаку појке за средба ми е за мара пошо е back in business да и дајме поддршка...
Хаха, планирам летоска да работам у Охрид близу куба либре, Кадмо и Бела виста, цел месец, ако сакаш да ми го покажеш Охрид, пошто не го знам, ако идам, може ?Секако , зш да не ви кажам , јас не су таква
Јас ке ве прошетам прво низ цел Охрид мојј , па после каде ке изразите вие желба таму ке идаме) Мојт?
Годинава не знам дали да се маскирам, а мислам дека треба на 1-ви да направиме една маскенбал-собиранка ќе биде топ4е бе брат4иња
Затоа ќе биде интересноНема да можеме да се препознаеме.![]()