ЛЕЛЕ ке умрам за таа БИТОЛА.....Сакам да го изненадам дечко ми.. ии ете причина плус,да се собериме...
тоа со изненаџењето не знам колку е убо... оти можи да се десат некој не убај работи....ЛЕЛЕ ке умрам за таа БИТОЛА.....Сакам да го изненадам дечко ми.. ии ете причина плус,да се собериме...
хахах незнам ке видиме..А за на Мара да и дајме подршка сум за...мн јако жениче..како беше ноа и Војна да фати Мара шлем ке стави и пак ке работи...(слабо некако заинтересирани)тоа со изненаџењето не знам колку е убо... оти можи да се десат некој не убај работи....
инаку појке за средба ми е за мара пошо е back in business да и дајме поддршка...
Хаха, планирам летоска да работам у Охрид близу куба либре, Кадмо и Бела виста, цел месец, ако сакаш да ми го покажеш Охрид, пошто не го знам, ако идам, може ?Секако , зш да не ви кажам , јас не су таква
Јас ке ве прошетам прво низ цел Охрид мојј , па после каде ке изразите вие желба таму ке идаме ) Мојт?
Годинава не знам дали да се маскирам, а мислам дека треба на 1-ви да направиме една маскенбал-собиранка ќе биде топ4е бе брат4иња
Затоа ќе биде интересно Па и без маски нема да те познам тебе на пример ако не ми се претставишНема да можеме да се препознаеме.