Марихуана - да или не?

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
30
Битола
ај да ви кажи чичо нешто за темава ...
http://zazabava.com/so-kanabis-go-izlechil-sinot
и уште еден куп вакви примери само е мрзи да ги барам...
Нема шанси да станиш зависник одмарихуана, тоа е и медицински докажано. Исто така нема шанси да се предозираш.. за да се предозираш треба да испушиш 800 џоинти еден подруг а така побрзо ке умриш од загушување одколку од предозирање..
Јас знам дека Тони михајловски пушел марихуана и чоекот е за легализација, самиот призна во една негова колумна...дали тој е нестабилна личност шо неможи да се контролира?

марихуаната лечи од рак но никојнаучник и доктор нема да го каже тоа зашто така фармацевските компани ке губат милијарди долари затоа што нема да им се продаваат нивите тако звани лекови против рак ...

толку од чичо засега ме мрзи да пишувам ...

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...еј сака ли некој ? још ни остана цфикано од ичера, има пет шес пунења или што викаф скопјани има пет шес плуќи : )

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
ај да ви кажи чичо нешто за темава ...
http://zazabava.com/so-kanabis-go-izlechil-sinot
и уште еден куп вакви примери само е мрзи да ги барам...
Нема шанси да станиш зависник одмарихуана, тоа е и медицински докажано. Исто така нема шанси да се предозираш.. за да се предозираш треба да испушиш 800 џоинти еден подруг а така побрзо ке умриш од загушување одколку од предозирање..
Јас знам дека Тони михајловски пушел марихуана и чоекот е за легализација, самиот призна во една негова колумна...дали тој е нестабилна личност шо неможи да се контролира?

марихуаната лечи од рак но никојнаучник и доктор нема да го каже тоа зашто така фармацевските компани ке губат милијарди долари затоа што нема да им се продаваат нивите тако звани лекови против рак ...

толку од чичо засега ме мрзи да пишувам ...
Со Тонката во Прилеп имаме заедно пафкано. Цар е чоекот, не уби од смеење. :D

Везилка

Активен Член
20 февруари 2012
118
220
43
34
13184613761a58f5_l.jpg
Кога сме веќе кај тоа што е легално, а истовремено штетно неможам а да не ја споменам кока колата.Не само што е штетна, туку создава и зависност.
Пробајте да ставите парче живо месо во чаша со кока кола и ќе видите што ќе се случи со месото.
И да биде уште по лицемерно, достапна е насекаде. Алкохол во локали барем не се служи на -18 деца. Нити после 7 е забранета. Иронија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Реми

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Кога сме веќе кај тоа што е легално, а истовремено штетно неможам а да не ја споменам кока колата.Не само што е штетна, туку создава и зависност.
Пробајте да ставите парче живо месо во чаша со кока кола и ќе видите што ќе се случи со месото.
И да биде уште по лицемерно, достапна е насекаде. Алкохол во локали барем не се служи на -18 деца. Нити после 7 е забранета. Иронија.
Кока кола ли? Најди некој зарѓан штраф, значи добро корозиран. И тури га у чашу сс кока колу, и гледај за некое време што ќе се деси. Иначе, Yes to ganja! :)

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
поглупа песна нема од туј : ) дубиоза колектиф, што па музика ке беше, да ти се одпуши сфе, море да ти се одживи : )
off топил сам малце ама јебига немога а да не се испуцам хх