Да ве поздравам само
Постирај барем одвреме навреме, да го живнеме нашево виртуелно село
Да ве поздравам само
Другарка ми си е конечно со љубовта на нејзиниот живот и денес се венчаа!
Не мислев дека толку ќе се радувам за некој друг, ама еве, си поплакав.
Трпение и слога - нема побитно.
Случајно ми излезе ова ко предлог на Јутуб пред некој ден и баш го заследив случајов. Мислам, јасно беше веќе дека нема да ја најдат жива после скоро месец, ама ете.Body of YouTuber Gabby Petito Found in Wyoming
ShareTweetPin0 Shares YouTube Officials believe a body found in Bridger-Teton National Forest in Wyoming, is missing 22-year-old YouTuber Gabby Petito. An autopsy is currently underway, Teton County coroner Brent Blue confirmed to Fox News Digital. The body was found on Sunday by a search team...recentlyheard.com
Дечкото осомничен за убиство...
Некој да ми кажуваше пред 10 години дека не само што омразата према жени ќе биде во пораст туку и дека тоа ќе прерасне во идеологија...ќе мислев дека забегува. А денес, шта речи. Милиони ликови од Исламабад до Ресен се обземени од омраза и параноја.
Нејасно е што постои spike во мразење жени баш во време кога тоа не би се очекувало. Во време на светска мрежа и можности за најдобар однос меѓу половите од било кога, имаме регрес на дел од популација кон некои мрачни времиња.
Како е можно млади, здрави (барем физички) луѓе со сите можни предуслови да имаат најубав можен однос со спротивниот пол, да се оддаваат на најмрачни пориви и постапки? Тешко за верување но за жал секојдневие. Жално и срамно, имајќи предвид колку лица не се во можност поради икс причини да имаат врска или се изложени на социјална изолација поради игра на судбината...
Случајно ми излезе ова ко предлог на Јутуб пред некој ден и баш го заследив случајов. Мислам, јасно беше веќе дека нема да ја најдат жива после скоро месец, ама ете.
Типот наместо да ја пријави исчезната, побегнал дома, па најмил адвокат веднаш, па последно гледав некаде по Флорида се сомневаат дека побегнал/се скрил.
Имаше некои дечки рандом што проаѓале низ пределот и снимале и веруваат дека случајно на камера го фатиле дечкото како копа дупка до комбето (не ова видео што е во статијата, друго беше и пократко, не можам во хистори да го најдам, веројатно било во shorts на акаунтот на телефон што ми е). Е сега, реално не можев да видам многу од снимката, ама којзнае, ќе си истражат надлежните ако држи вода.
Многу мила делува девојката, штета, цел живот пред неа...
Едит: Го најдов видеото, само што овде е enhanced и успорено за да се види подобро.
Премногу ги има што делуваат така совршено однадвор, а се ќофтаат (не на убавиот начин) редовно.И кај мене исто излезе како предлог ама сепак ми е шокантно сеуште, не сфаќам, свршени со закажана свадба и заедничка фрилeнс работа која двајцата сакаа да ја работат, живеат во first world земја, имаат услови, здрави, прави и све по ред...и на крај ова?! Тој кукаше нешто дека таа го нападнала, мислам и таа спомена а тоа е знак или на лудило или на реакција ако ја провоцирал со срања ама во секој случај не постои ништо на светот што не може да се разреши со рационален разговор (настрана болести, синдроми и ствари кои не се во можност на партнерите да ги решат)...
Типот не делуваше на социопат ама постапкиве го ставаат во тој кош, чуден случај...можноста за прикриена омраза кон жените е тука, со оглед на епилогот. Се надевам дека ќе му опнат whole life tariff.