Прашања?!

Статус
Затворена за нови мислења.

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Па немам намера јас да спојувам мислења :)
Кога ќе сметаат дека е потребно, ќе направат автоматско спојување.
Секако не на сите мислења на темата, туку, пишувам две мислења едно по друго (а меѓувремено никој ништо не напишал) и бидејќи треба два мои поста еден под друг да стојат, автоматски си се спојуваат.
Aко мислиш дека естетика и убаво искажување во мислења со користење на мултицитат е виша математика па да немаш намера да се замараш со тоа тогаш благо теби чедо :D
Просто е како граФ, само кој да се потруди ... и да, тестирај со стегање на копчето одговори на повеќ мислења, ќе видиш што и како...
http://forum.crnobelo.com/account/preferences < тука > полето (Користи го напредниот текстуален уредувач) нека ти биди чекирано ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: ipopovski

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Добро аман што е со бришењево на колумна посветена на моменталниве случувања кај нас?

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Кажувам како јас лично ја доживувам ситуацијата, не мешам политика, партии. Нема реплики, дискусија за тоа.
Безвезе стварно.
Супер ама ситуацијата е всушност поврзана со политичката ситуација и дискусијата ќе затера во тој правец.

Не го сфаќај бришењето лично, едноставно не сакаме такви теми на форумот.

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Супер ама ситуацијата е всушност поврзана со политичката ситуација и дискусијата ќе затера во тој правец.

Не го сфаќај бришењето лично, едноставно не сакаме такви теми на форумот.
Нема дискусија, токму тоа го викам. Не може да се затера кога само јас ја пишувам. Не за лично, таман работа, само мора малце да обрнеме внимание и на сериознава ситуација, која верувам е побитна од тоа кој филм последен сме го глеале или да стаиме рецепт за варени брокули.
А чим никој не враќа на текстот, не може да има караници. Впрочем и насловот се вика "Колумна", што значи мој личен став, без никој да реплицира.

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Нема дискусија, токму тоа го викам. Не може да се затера кога само јас ја пишувам. Не за лично, таман работа, само мора малце да обрнеме внимание и на сериознава ситуација, која верувам е побитна од тоа кој филм последен сме го глеале или да стаиме рецепт за варени брокули.
А чим никој не враќа на текстот, не може да има караници. Впрочем и насловот се вика "Колумна", што значи мој личен став, без никој да реплицира.
Мислам дека има доволно места каде што може да се дискутираат тие теми, не мора и ова да биде едно од тие.

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

Praetorian

Староседелец
24 февруари 2012
326
396
1,063
Мислам дека има доволно места каде што може да се дискутираат тие теми, не мора и ова да биде едно од тие.
Каде? На ниеден форум нема вакви работи. Ние се потиснуваме како нација вака, лека полека. Со тоа што самите се органичуваме дозволуваме некоја трета сила да не убие.
Додека тие ќе бидат сложни во секоја нивна намера ние ќе се разделуваме.
После ѓаволот ни бил крив.

*ништо лично, таман работа

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu and parvati

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
432
886
1,103
Каде? На ниеден форум нема вакви работи. Ние се потиснуваме како нација вака, лека полека. Со тоа што самите се органичуваме дозволуваме некоја трета сила да не убие.
Додека тие ќе бидат сложни во секоја нивна намера ние ќе се разделуваме.
После ѓаволот ни бил крив.

*ништо лично, таман работа
За жал мора да е се согласам со двајцата иако кажувате спротивно... Секако дека народот мора да се свести и да с еподигне општото ниво на размислување но едноставно форумите и социјалните мрежи не се за ова... ништо лично но верувај секаде каде имало па тргнале или виделе дека не бива со политика па воопшто (како тука) етички не се дозволува ни старт на развивање на ваква дискусија тоа е направено со големо и вистинско размислување. Форумите не се против политиката но сметаат дека таа не е за сите деца што имаат пристап до компјутери. Таа е за на “улица“ помеѓу народ во буквална смисла на зборовите. На интернет политика не благодарам.

Статус
Затворена за нови мислења.