Како на пример?Интервјуто не мора да го има во весникот, може сосема други работи да се пишат што не смее на пр. на форумов.
Како на пример?Интервјуто не мора да го има во весникот, може сосема други работи да се пишат што не смее на пр. на форумов.
Постојат разни интересни содржини, шкакливи теми, може и впечатоци од членови, догодовштини од собиранките...Но, сепак мислам дека нема потреба форумов од било какви брошури, весници и др.Како на пример?
72% ne se slozuvaat so tebe a toa se veruval ili ne celi 8 glasa koi za site ovie poveke od 3 god. od kako postoi temava se mnogu vazni! Shokantno!!!Постојат разни интересни содржини, шкакливи теми, може и впечатоци од членови, догодовштини од собиранките...Но, сепак мислам дека нема потреба форумов од било какви брошури, весници и др.
Се ова може да се реализира после нова година, ќе има извор за материјал, само тим ми треба за работа не можам сам.Може да излезе пред Нова Година, но би го читала ако ме заинтересира некој наслов.
За да читаш нешто треба да има провокативна содржина, да е на тема трач рубрика, а може сето ова плус да не е вистина, ама да привлече внимание.
Треба да се спомнат сите членови во различни теми.
Кога јас би го правела би бил во таков стил и би ги опфатила сите.
Се ова може да се реализира после нова година, ќе има извор за материјал, само тим ми треба за работа не можам сам.
Благодарам љубави. Ќе те барам после нова да работиме, се надевам има надеж и друг да се пријави.Ќе ти помогнам ако сакаш.
jas ne prifajcam i ne sakam voopshto da bidam opfaten vo vesnikot.